Leeuwarden Street Art Tour

Elke laatste zondag van de maand om 13:00 uur organiseren wij een openbare Street Art Tour. Op 25 oktober om 13:00 uur is er weer een openbare tour. Daarnaast is de Leeuwarden Street Art Tour het hele jaar te boeken voor je eigen gezelschap.

Corona Update: Vanaf donderdag 15 oktober zullen wij ivm de nieuwe Coronamaatregelen de komende tijd GEEN openbare tours meer geven. Wel is het mogelijk om een privé tour te boeken voor maximaal 3 personen. Uiteraard nog steeds met gepaste maatregelen.

Ga mee met de enthousiaste gids van A Guide to Leeuwarden en leer Leeuwarden kennen aan de hand van Street Art. Onder Street art vallen diverse illegaal en legaal aangebrachte kunstuitingen in de openbare ruimte. Denk daarbij aan stickers, posters, graffiti en muurschilderingen.

Taal: Deze stadswandeling is in het Nederlands. De stadswandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Voor schoolklassen duurt de tour 1 uur.

Start: De openbare Street Art Tour begint elke laatste zondag van de maand om 13:00 uur op het Oldehoofsterkerkhof. De gids staat naast de ingang van Obe, hier staat ook onze Roze vlag met Start Walking Tours erop. Lees hier meer over onze startlocatie.

Aanmelden wordt aanbevolen omdat wij ivm corona maatregelen onze groepen klein houden. Hierdoor zitten ze sneller vol. Door je aan te melden garandeer je jezelf een plekje en kunnen wij evt een extra gids inzetten, voordat we mensen moeten teleurstellen. Aanmelden kan op onderaan deze pagina. Het is ook mogelijk om een privé tour te boeken.
LET OP: kom je met 6 of meer personen? Dan vinden we het fijn als je een privé tour boekt, wil je toch met de openbare tour mee? Dan kan het zijn je je wordt opgedeeld in 2 verschillende groepen.

Kosten: De openbare Street Art Tour is een Free tour.Aan het einde van de tour betaal je wat je de tour waard vindt! Hierdoor doen onze gidsen hun uiterste best om je te vermaken.

Andere dag/ andere tijd? Het is ook mogelijk de Street Art Tour exclusief te boeken voor eigen gezelschap. De wandeling is dan ook op andere dagen mogelijk. Daarnaast ben je bijna elke dag van de week ook welkom op de algemene Free Tour. Hier laten ook altijd Street Art zien en kunnen we je verder op weg helpen om meer te vinden.

Deze wandeling is ook uitermate geschikt voor het Onderwijs/ CKV lessen.  Wij hebben met enige regelmaat schoolklassen op onze tours mee gehad. Deze tour duurt dan 1 uur. Een aantal van onze gidsen heeft ook een onderwijsachtergrond.

Heb je nog een vraag? Kijk bij veel gestelde vragen of stuur ons een bericht.

Aanmelden Street Art tour:

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Aantal personen (verplicht) Max. 3 volw.

Type Tour (verlplicht)

Datum (verplicht) in kalender aanklikken (helemaal rechts) / NIET zelf datum typen

Je Telefoonnummer:

Je bericht

Wij sturen gelijk een automatische bevestiging voor openbare tours. Heb je niets ontvangen? Dan zit die waarschijnlijk in je spambox. Je bent gewoon welkom op de tour. Wil je toch controleren of het wel goed is gegaan, stuur ons dan even een mail of WhatsApp bericht.

LET OP: Krijg je een foutmelding? Wij hebben een streng anti-spam systeem in ons aanmeldformulier. Je kunt je dan ook via info@aguidetoleeuwarden.nl of via whatsApp aanmelden op +31615314728