Leeuwarden Street Art Tour

De Leeuwarden Street Art Tour is het hele jaar te boeken voor je eigen gezelschap. Daarnaast organiseren wij elke laatste zondag van de maand een openbare stadswandeling. De tour van zondag 26 januari om 13:00 uur is vol. Op 23 februari is er weer een openbare Street Art Tour.

Ga mee met de enthousiaste gids van A Guide to Leeuwarden en leer Leeuwarden kennen aan de hand van Street Art. Onder Street art vallen diverse illegaal en legaal aangebrachte kunstuitingen in de openbare ruimte. Denk daarbij aan stickers, posters, graffiti en muurschilderingen. Tijdens deze wandeling zullen we ook oude muurreclames laten zien.

Start: De openbare Street Art Tour begint om 13:00 op het Oldehoofsterkerkhof. De gids staat naast de ingang van Obe, hier staat ook onze Roze vlag met Start Walking Tours erop. De stadswandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Voor schoolklassen duurt de tour 1 uur. Taal: Deze stadswandeling is in het Nederlands.

De Street Art Tour is een Free tour. Je hoeft dus niet van te voren te betalen, wel kan je aan het einde de gids een vrijwillige bijdrage geven. Je bepaalt zelf wat je de tour waard vindt. Aanmelden  kan d.m.v. onderstaand contactformulier in te vullen.

Het is ook mogelijk de Street Art Tour exclusief te boeken voor eigen gezelschap. De wandeling is dan ook op andere dagen mogelijk. Voor Privé tours gelden vaste tarieven.

Deze wandeling is ook uitermate geschikt voor het Onderwijs/ CKV lessen.  Wij hebben met enige regelmaat schoolklassen op onze tours mee gehad. Deze tour duurt dan 1 uur. Een aantal van onze gidsen heeft ook een onderwijsachtergrond.

Liever een andere stadswandeling? Kijk dan eens bij onze andere stadswandelingen. Heb je nog een vraag? Kijk bij veel gestelde vragen of stuur ons een bericht.

De openbare Street Art Tours zitten regelmatig vol, dus meld je op tijd aan!

Let op: De tour van 26 januari zit vol, 23 februari kun je weer aanmelden.

Aanmelden Street Art tour:

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Aantal personen (verplicht) Max. 10 - op zaterdag max. 8

Type Tour (verlplicht)

Datum (verplicht)

Je Telefoonnummer:

Je bericht

Op Tripadvisor leest u wat andere reizigers van onze tours vonden:

TripAdvisor