Leeuwarden Street Art Tour

nl  gb  de

De Leeuwarden Street Art Tour is het hele jaar te boeken voor je eigen gezelschap. Daarnaast organiseren wij enkele keren per jaar een openbare stadswandeling. De vorige openbare straat art tour was op zaterdag 16 september 2017. De volgende is zaterdag 7 april 2018.

charlotte-street-art
Ga mee met de enthousiaste gids van A Guide to Leeuwarden en leer Leeuwarden kennen aan de hand van Street Art. Onder Street art vallen diverse illegaal en legaal aangebrachte kunstuitingen in de openbare ruimte. Denk daarbij aan stickers, posters, graffiti en muurschilderingen. Tijdens deze wandeling zullen we ook oude muurreclames laten zien.

Start: De openbare Street Art Tour begint om 14:00 op het Oldehoofsterkerkhof. De stadswandeling duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Deze stadswandeling is in het Nederlands. Daarnaast zal er een 2e gids aanwezig zijn voor een Engelse tour.


De Street Art Tour is een Free tour. Je hoeft dus niet van te voren te betalen, wel kan je aan het einde de gids een vrijwillige bijdrage geven. Je bepaalt zelf wat je de tour waard vindt. Aanmelden is niet verplicht, maar vinden we wel fijn en dat kan d.m.v. onderstaand contactformulier in te vullen.

foto-linda-leene-2-19-04-2016Het is ook mogelijk de Street Art Tour exclusief te boeken voor eigen gezelschap. De wandeling is dan ook op andere dagen mogelijk, uitgezonderd van zondag.

Onderwijs: De Street Art Tour is ook uitermate geschik voor CKV lessen. Wij hebben met enige regelmaat schoolklassen op onze tours mee gehad. Een aantal van onze gidsen heeft ook een onderwijsachtergrond.

Liever een andere stadswandeling? Kijk dan eens bij onze andere stadswandelingen. Heb je nog een vraag? Kijk bij veel gestelde vragen of stuur ons een bericht.

Aanmelden Street Art tour:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Aantal personen(verplicht)

Datum (verplicht)

Type Tour

Uw bericht


U krijgt binnen 2 dagen een reactie. Stuur een mail naar aguidetoleeuwarden [at] gmail.com als u nog niets heeft gehoord van ons

Op Tripadvisor leest u wat andere reizigers van onze tours vonden: