Street Art Tour

Op de Street Art Tour ontdek je de mooiste Street Art in Leeuwarden! Elke laatste zondag van de maand kun je mee op een openbare Street Art Free Tour. Daarnaast kun je deze stadswandeling op elke dag van de week als een Privé Tour boeken voor je eigen gezelschap! Liever zelf op pad? Haal dan onze Street Art Map.Over de Street Art Tour

Ontdek de mooiste Street Art in Leeuwarden. Op deze kunstroute ontdek je met een gids de grootste muurschilderingen, verse graffiti en verstopte stickers. We lopen langs de standaard bezienswaardigheden en gaan op zoek naar legale en illegale kunst in de openbare ruimte. Met onze gids ontdek je de verhalen achter de kunstwerken.

Inclusief

  • De best beoordeelde gidsen van Leeuwarden op TripAdvisor en Google
  • De verhalen achter de kunstwerken
  • De beste tips voor je verdere verblijf in Leeuwarden
  • Gratis plattegrond van Leeuwarden

Nu Boeken!

Praktische informatie

Startpunt
Wij beginnen onze Tours meestal op het Oldehoofsterkerkhof, naast de ingang van Paviljoen Obe.  Meer over onze startlocatie. Voor privé tours kunnen we op verzoek op elk punt in de binnenstad beginnen. We kunnen je dus ook ophalen bij je hotel.

Street Art Privé Tour
Een Street Art tour kan op elk gewenst moment van de dag plaatsvinden. Boek de tour online of bel, app of mail ons.

Openbare Street Art Tour
Elke laatste zondag van de maand om 14:00 uur doen wij ook een openbare Street Art Tour. Boek de tour online. LET OP: Je kunt max. 6 personen aanmelden (lees hier waarom). Heb je een grotere groep? Dan vinden we het fijn als je een privé tour boekt.

Street Art Map
Je kunt een heleboel street art ook zelf ontdekken met onze Street Art Map. Lees hier meer over. Ook hebben we een aantal Doe-het-zelf wandelingen uitgezet langs beschilderde Elektriciteitskastjes.

Duur
Wij doen meestal tours van 1,5 uur. Maar langere of kortere tours zijn op aanvraag natuurlijk ook mogelijk. Voor schoolklassen duurt de tour 1 uur.

Taal
De openbare tour is in het Nederlands. Op aanvraag is deze tour ook mogelijk in het Engels of Duits.

Groepsgrootte
Wij maken graag persoonlijk contact met iedereen op onze tours. Daarom houden we de groepen het liefst klein en hanteren we een max. groepsgrootte van 20 personen. Wij zijn met meerdere gidsen en zijn daardoor bijna altijd beschikbaar om een privé tour te organiseren.

Kosten:
Wij rekenen vaste tarieven voor privé tours. Wij bieden meestal tours aan van 1,5 uur voor 80 euro. Voor schoolklassen doen we tours van 1 uur en dat kost 60 euro. Maar langere of kortere tours zijn ook mogelijk. Deze prijzen zijn inclusief 21% BTW en uiteraard kunnen wij ook altijd een factuur sturen.

De openbare Street Art Tour is een Free tour waar je aan het einde van de tour betaalt wat je de tour waard vindt!

Street Art Tour met gids


Onderwijs
Wij bieden deze tour ook aan voor het Onderwijs.  Wij hebben met enige regelmaat schoolklassen op onze tours mee gehad. Deze tour duurt dan 1 uur. Een aantal van onze gidsen heeft ook een onderwijsachtergrond. Voor Kunstkade doen we ook een Street Art Tour voor groep 3/4.

Andere dag/ andere tijd?
Wordt er geen openbare Street Art Tour georganiseerd wanneer jij in Leeuwarden bent? Loop dan mee met onze algemene Leeuwarden Free Tour. Hier laten ook altijd Street Art zien en kunnen we je verder op weg helpen om meer te vinden. Het is ook natuurlijk mogelijk de Street Art Tour exclusief te boeken voor eigen gezelschap. De wandeling is dan ook op andere dagen mogelijk.

Heb je nog een vraag? Kijk bij veel gestelde vragen of stuur ons een bericht. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door ons een bericht te sturen.