Mata Hari Tour

Op de Mata Hari Tour gaan we op zoek naar het verhaal van Mata Hari en de stad waarin zij is opgegroeid. Deze stadswandeling door Leeuwarden is in 2017 speciaal gemaakt voor de tentoonstelling over Mata Hari in het Fries Museum. 

Mata Hari Tour in Leeuwarden

Over de Mata Hari Tour

Op deze stadswandeling hoor je het verhaal van Mata Hari. We bezoeken de plekken waar zij heeft gewoond, wie haar beste vriendin was en waar ze naar school ging. Ook zoeken we plekken op die in haar latere leven een rol speelden zoals het theater en de gevangenis.

Inclusief

  • De best beoordeelde gidsen van Leeuwarden op TripAdvisor
  • De leukste verhalen over Leeuwarden
  • De beste tips voor je verdere verblijf in Leeuwarden
  • Gratis plattegrond van Leeuwarden

Praktische informatie

Start

De Mata Hari Tour begint bij de ingang van het Fries Museum aan het Wilhelminaplein (ook wel Zaailand genoemd).

Privé Tour Boeken

Een Mata Hari Privé Tour kan op elk gewenst moment van de week plaatsvinden. Omdat dit een vrij specifieke tour is, graag eerst even contact opnemen zodat wij kunnen bevestigen dat één van onze gidsen jullie kan rondleiden over dit thema. App,  bel  of mail ons om deze tour te boeken.

Duur

Wij doen meestal tours van 1,5 uur. Maar langere of kortere tours zijn op aanvraag natuurlijk ook mogelijk.

Taal

De openbare tour is in het Nederlands. Op aanvraag is deze tour ook mogelijk in het Engels of het Duits.

Groepsgrootte

Wij hanteren een maximum van 20 personen per gids. App of bel ons even als jullie met meer op pad willen. Wij zijn met meerdere gidsen en zijn daardoor bijna altijd beschikbaar om een privé tour te organiseren.

Kosten

Wij rekenen vaste tarieven per gids voor privé tours. Wij bieden standaard tours aan van 1,5 uur voor 80 euro. Maar langere of kortere tours zijn ook mogelijk. Deze prijzen zijn inclusief 21% BTW. Bij het online boeken kun je deze tour gelijk betalen, wil je liever betalen via factuur is dat evt. ook mogelijk.

Vragen

Heb je nog een vraag? Kijk bij veel gestelde vragen of stuur ons een bericht. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door een bericht te sturen.