Muzikale Stadswandeling

Op de Muzikale Stadswandeling hoor je de leukste muzikale verhalen over Leeuwarden. Onze gids Leonie neemt je graag mee langs de mooiste muzikale verhalen.Muzikale stadswandeling met Leonie

Over de Muzikale stadswandeling

Leeuwarden in de maat- van Wilkens tot DeWall.

Ontdek in deze tour de leukste muzikale schatten van Leeuwarden. Op deze wandeling loop je langs muzikaal erfgoed op zoek naar diverse plekken die te maken hebben met de muziek(geschiedenis) van Leeuwarden. Je loopt langs gebouwen met verhalen over artiesten, concerten, personen en instrumenten.

Inclusief

  • De best beoordeelde gidsen van Leeuwarden op TripAdvisor en Google
  • De de mooiste verhalen over muziek in Leeuwarden
  • De beste tips voor je verdere verblijf in Leeuwarden
  • Gratis plattegrond van Leeuwarden

Nu Boeken!

muzikale stadswandeling bij de waag

Praktische informatie

Startpunt

Wij beginnen onze Tours meestal op het Oldehoofsterkerkhof, naast de ingang van Paviljoen Obe.  Meer over onze startlocatie. Voor privé tours kunnen we op verzoek op elk punt in de binnenstad beginnen. We kunnen je dus ook ophalen bij je hotel.

Privé Tour

Een muzikale privé stadswandeling kan op elk gewenst moment van de dag plaatsvinden. Omdat dit een vrij specifieke tour is, graag eerst even contact opnemen zodat wij kunnen bevestigen dat één van onze gidsen jullie kan rondleiden over dit thema. Dus App,  bel  of mail ons eerst even en Boek daarna de tour online (boek de leeuwarden prive tour en geef bij de opmerkingen aan dat het om de muzikale stadswandeling gaat).

Openbare Muzikale stadswandeling

Op zaterdag 15, 22 en 29 juni 2024 hebben we deze tour als een openbare tour aangeboden in samenwerking met het festival City Proms. Boek de tour online. LET OP: Je kunt max. 6 personen aanmelden (lees hier waarom). Heb je een grotere groep? Dan vinden we het fijn als je een privé tour boekt.

Duur

Wij doen meestal tours van 1,5 uur. Maar langere of kortere tours zijn op aanvraag natuurlijk ook mogelijk.

Taal

De openbare tour is in het Nederlands.

Groepsgrootte

Wij maken graag persoonlijk contact met iedereen op onze tours. Daarom houden we de groepen het liefst klein en hanteren we een max. groepsgrootte van 20 personen. Wij zijn met meerdere gidsen en zijn daardoor bijna altijd beschikbaar om een privé tour te organiseren.

Kosten:

De openbare Muzikale stadswandeling is een Free tour waar je aan het einde van de tour betaalt wat je de tour waard vindt!
Voor Privé Tours rekenen wij vaste tarieven. Wij bieden meestal tours aan van 1,5 uur voor 80 euro. Maar langere of kortere tours zijn ook mogelijk. Deze prijzen zijn inclusief 21% BTW en uiteraard kunnen wij ook altijd een factuur sturen.

muzikale stadswandeling bij de Oldehove

Heb je nog een vraag? Kijk bij veel gestelde vragen of stuur ons een bericht. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door ons een bericht te sturen.