Wat anderen over ons zeggen

Onze stadswandeling worden al 8 jaar lang beoordeeld als de beste tours van Leeuwarden op TripAdvisor, Facebook, Google en Zoover! Ook worden onze tours aangeraden door Lonely Planet! We stellen het ook erg op prijs als je na de tour een recensie wil achterlaten.

A Guide to Leeuwarden
4.8
Gebaseerd op 186 beoordelingen
powered by Google
Wilja de VriesWilja de Vries
13:27 08 May 22
Nu 3 tours gevolgd in 2 dagen. Allemaal even enthousiast gebracht. Vorige week in nood de stadstour gevolgd. Door onverwachtse ziekte ging de 2e wereldoorlogtour niet door. Jammer en ik was er al. Maar zoiets kan gebeuren. Als alternatief werd me de tour voor de voorstelling Skaad aangeboden. Maar dit had ik ook al geboekt. Daarom kon ik mee met de stadstour.En dan gisteren in de herkansing voor de 2e wereldoorlogtour. Er werden 2 alternatieve datum aangeboden en als extra tour ingezet voor het vervallen van die ene. Dank voor alle info die ik heb gekregen. En het enthousiasme waarmee jullie het brengen. Kom graag eens bij jullie terug, Henk en Christina.
Yolanda TalmanYolanda Talman
15:15 23 Apr 22
Vandaag de Tweede Wereldoorlogstour gelopen met Henk. Hoewel we bijna wekelijks door de stad lopen heb ik vandaag heel veel geleerd over de geschiedenis ervan en op zaken gewezen waar ik al heel vaak aan onachtzaam aan voorbij ben gelopen. Bijvoorbeeld de gedenksteen voor het huis van de familie Salomon in de Bagijnestraat, het muurtje bij de Joodse school etc. Het was erg leuk en leerzaam. Bedankt Henk!
Peter de HaanPeter de Haan
09:20 15 Apr 22
14 april 2022Nog nooit zo'n schaamteloze Leeuwarden-promotie meegemaakt. Zelfs Rembrandt werd moeiteloos aan de stad gekoppeld, en als we nog even waren doorgegaan zouden ook Vincent van Gogh, Johan Cruyff en Sint Servaas bekende Leeuwardenaren zijn geworden.Just kidding natuurlijk. Van drs P. tot Anne Vondeling, van Mata Hari tot Judith Nieken, van Scheve Toren tot Anthonij Gasthuis, Henk bracht het voor ons allemaal tot leven. En dan die graffiti afbeeldingen-met-een-verhaal, geweldig!Helemaal het geld waard wat je ervoor moest betalen... 😉Groet uit Gouda (Erasmus en Coornhert zijn en blijven van ons!), Elfriede en Peter
Peter KroonPeter Kroon
14:07 03 Apr 22
Voor het eerst van mijn leven een street art tour gedaan. In Leeuwarden. Ik heb genoten van het enthousiasme van Christina. En niet alleen het enthousiasme maar ook haar kennis over alle kunstwerken. Kortom de lat ligt hoog want ik ga nog zeker meerdere tours doen! Christina bedankt
Lieve LambrechtsLieve Lambrechts
20:22 31 Mar 22
Vandaag heben we genoten van een boeiende wandeling in Leeuwarden onder leiding van supergids, Xenon. Ondanks de barre kou, de winterse sneeuwbuien was het echt de moeite om hieraan deel te nemen. De verhalen waren leuk, de ontdekking van de minimensjes waren verrassend. We hebben mooie, intrigerende dingen gezien en gehoord. Kortom voor herhaling vatbaar. Hartelijk dank aan de gids!!!
TimTim
19:46 31 Mar 22
Wij hadden afgelopen zaterdag een tour door Leeuwarden met Henk als onze gids. Hij wist heel erg veel te vertellen over Leeuwarden en deed dat ook met veel passie en dat was te merken. Als iemand iets vol passie vertelt laat diegene een indruk achter die je niet snel vergeet en daarbij komt de boodschap voor mij in ieder geval goed over. Ik heb namelijk weer veel nieuwe dingen geleerd over de stad waar ik al jaren woon. Al met al heb ik me geen moment verveeld. Ik raad het iedereen aan!
Anja SteenbergenAnja Steenbergen
17:36 15 Mar 22
Onze gids Zenon liet ons Leeuwarden zien, zoals we het zelf nooit zouden hebben ontdekt. Op een enthousiaste, betrokken, aardige en vanzelfsprekende manier leidde hij ons rond in een stukje van "zijn" stad. Dikke 10.Mieke en Anja
Jeroen LinssenJeroen Linssen
18:20 26 Feb 22
De wandeling met Charlotte was zeker de moeite waard! Leuk dat iedereen zich even voorstelde. Charlotte nam ruim de tijd voor alles, zeker niet gehaast. (De wandeling liep dan ook flink uit, maar dat was voor niemand een probleem.) Alle vragen werden beantwoord. Voor ons was het een goede kennismaking met Leeuwarden. We komen zeker terug om (nog) meer te zien en te weten te komen.
LauraLaura
14:53 26 Feb 22
Mega leuke en interessante rondleiding met een vleugje humor gehad. Henk wist ons een hoop te vertellen over alle beroemde mensen uit Leeuwarden. Nooit geweten dat er zoveel waren! 😁. Ga je naar Leeuwarden, dan raad ik deze tour zeker aan!
Jelle BakkerJelle Bakker
20:21 18 Feb 22
Zenon nam ons mee op een indrukwekkende tour door Leeuwarden. Veel kennis over de stad en ook veel leuke kleine weetjes. Erg plezierig. De stad kwam een beetje tot leven voor ons. Dikke aanrader.
Op zondagmorgen maakte ik een mooie wandeling met Henk. Op een humoristische wijze vertelde hij over de geschiedenis van Leeuwarden en enkele beroemde bewoners. Ik wist eigenlijk weinig over Leeuwarden, maar weet nu dat het net als Rome op enkele heuvels is ontstaan. Terpen in dit geval. Een aanrader om Leeuwarden snel beter te leren kennen. En nee, de naam Leeuwarden is niet direct herleidt van het woord leeuw. Daar zit nog veel meer achter!
Ronald KooitjeRonald Kooitje
20:36 13 Feb 22
Wat een verassend leuke stadswandeling was dit! Henk heeft ons (en mij als geboren en getogen Leeuwarder) een aantal mooie en interessante plekken van Leeuwarden laten zien en wist ons daarover met veel enthousiasme te vertellen. Aanrader, in Leeuwarden? Doen!
Suzan DubbelmanSuzan Dubbelman
17:48 12 Feb 22
Henk heeft ons door het centrum van Leeuwarden geleid en mooie plekken laten zien. Leuk om te luisteren naar zijn enthousiaste verhalen! Echt een aanrader!
Jeroen SaelmanJeroen Saelman
17:27 12 Feb 22
Als je naar Leeuwarden gaat, moet je anderhalf uur plannen voor deze leuke tour!Je ziet / hoort / leert dingen die je anders zeker zou missen. Samen met het enthousiasme en de kennis van onze gids Henk, maakte dat deze tour meer dan de moeite waard.
Tessa SlagboomTessa Slagboom
11:23 06 Feb 22
Wij hebben een hele interessante en gevarieerde groepswandeling met Henk gehad. Leuk om de verschillende gezichten van Leeuwarden te beleven, zowel geschiedkundig als actueel.
Onze gids Henk heeft ons (groepje studievrienden) op informatieve en humorvolle wijze door Leeuwarden geleid.Echt een aanrader! 👍🏻👍🏻👍🏻
js_loader

Schrijf ook een recensie!

Je doet ons een groot plezier door ons verder aan te bevelen. Bijvoorbeeld bij de receptie van je accommodatie, maar ook door zelf een recensie te schrijven! Zo kun je andere mensen ook laten weten hoe leuk het is om met onze tours mee te lopen. Klik op één van de links om een recensie achter te laten:

Schrijf een recensie op Google

Schrijf een recensie op TripAdvisor

Schrijf een recensie op Facebook