Stadswandeling door Leeuwarden met eigen gids

A Guide to Leeuwarden verzorgt het hele jaar door openbare stadswandelingen met gids in Leeuwarden. Het is ook mogelijk om één van onze gidsen te boeken als privé gids voor een stadswandeling door Leeuwarden met uw eigen gezelschap.

Corona Update: Ivm de Coronamaatregelen zijn er sinds 15 oktober GEEN openbare tours meer en sinds 15 december mogen wij nog maar maximaal 1 persoon rondleiden op een privé tour. Het is wel mogelijk om met één van onze routekaarten zelf door de stad te gaan. Uiteraard nog steeds met gepaste maatregelen. Hopelijk tot snel!

Over de Tour

Onze gidsen verzorgen meestal een algemene stadswandeling als een leuke introductie op Leeuwarden. Je ziet de grote bezienswaardigheden en natuurlijk ook wat verborgen plekjes. Onderweg vertelt onze gids de mooiste verhalen over de geschiedenis, beroemde personen en bijzondere Street Art.

Het is ook mogelijk om een thematische tour te boeken zoals de de Street Art Tour of de Tweede wereldoorlog Tour. Dit is ook mogelijk voor het onderwijs. Wij maken graag een tour op maat. Het is ook mogelijk om een Virtuele Tour te boeken.

Wij werken met professionele gidsen die weten hoe ze een goed verhaal kunnen overbrengen. Niet voor niets worden onze tours al 7 jaar lang als beste tours van Leeuwarden beoordeeld op TripAdvisor.

Inclusief

  • De best beoordeelde gidsen van Leeuwarden op TripAdvisor
  • De leukste verhalen over Leeuwarden
  • De beste tips voor je verdere verblijf in Leeuwarden
  • Gratis plattegrond van Leeuwarden

Boek nu online!

Praktische Informatie

Startpunt
Oldehoofsterkerkhof, naast de ingang van Paviljoen Obe. Op verzoek kunnen we op elk punt in de binnenstad beginnen. We kunnen je dus ook ophalen bij je hotel.

Duur
Wij doen meestal tours van 1,5 uur. Maar langere of kortere tours zijn op aanvraag natuurlijk ook mogelijk.

Taal
Nederlands, Engels of Duits is geen enkel probleem. Voor het aanvragen van een tour in het Fries of Spaans graag eerst even contact opnemen, want niet elke gids beheert die taal.

Groepsgrootte
Vanwege het verbod op samenkomsten van meer dan 2 personen is deze tour enkel te boeken voor gezelschappen van maximaal 1 persoon (exclusief kinderen onder de 13). Wij zijn met meerdere gidsen en zijn daardoor bijna altijd beschikbaar om een privé tour te organiseren.

Kosten
Aanbieding: Tijdelijk slechts 50 euro voor een tour van 1,5 uur.
Normaal gesproken rekenen we voor privé tours vaste tarieven van 50 euro per uur. Wij bieden meestal tours aan van 1,5 uur voor 75 euro. Maar langere of kortere tours zijn ook mogelijk. Deze prijzen zijn inclusief 21% BTW en uiteraard kunnen wij ook altijd een factuur sturen.

Last minute boeken?
Wij zijn best wel flexibel dus ook last minute kun je bij ons boeken. Online kan dat tot ongeveer een dag van te voren. Wil je korter van te voren boeken, kun je ons het beste even bellen, appen of mailen.

Heb je nog een vraag? Kijk bij veel gestelde vragen of stuur ons een bericht. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door een bericht te sturen.