Stadswandeling door Leeuwarden met eigen gids

nl  gb  de

A Guide to Leeuwarden verzorgt het hele jaar door openbare stadswandelingen met gids in Leeuwarden. Het is ook mogelijk om één van onze gidsen te boeken als privé gids voor een stadswandeling door Leeuwarden met uw eigen gezelschap.

Freetour1Onze professionele gidsen hebben veel ervaring en weten hoe ze een goed verhaal kunnen overbrengen. Niet voor niets worden onze tours al 6 jaar lang als beste tours van Leeuwarden beoordeeld op TripAdvisor.

Wij bieden meestal een algemene tour aan met een mix van veel onderwerpen. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om een thematische tour te boeken zoals de Mata Hari TourStreet Art Tour of de Tweede wereldoorlog Tour. Dit is ook mogelijk voor het onderwijs. Kijk voor ons volledige aanbod op onze overzichtspagina. Een stadswandeling kan een leuk begin zijn van uw personeelsuitje. Maar ook voor uw verjaardag of gewoon voor uw familie of vriendenweekend.

Freetour8Taal: Al deze stadswandelingen kunnen op maat gemaakt worden voor een privé tour in zowel het Nederlands, Fries, Engels, Duits of Spaans.

Kosten: Voor privé tours gelden vaste tarieven van 50 euro per uur. Wij bieden meestal tours aan van 1,5 uur voor 75 euro. Maar langere of kortere tours zijn ook mogelijk. Deze prijzen zijn inclusief 21% BTW en uiteraard kunnen wij ook altijd een factuur sturen.

Start: Wij beginnen onze tours meestal op het Oldehoofsterkerkhof, maar voor privé tours kunnen we op elk punt in de binnenstad beginnen. Per gids hanteren wij een maximum van 30 personen per gids. Wij zijn met meerdere gidsen en kunnen daardoor dus ook stadswandelingen verzorgen voor grotere groepen.

Heb je nog een vraag? Kijk bij veel gestelde vragen of stuur ons een bericht. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door het onderstaand formulier in te vullen.

Boek een privé tour

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Aantal personen (verplicht) Max. 10 - op zaterdag max. 8

Type Tour:

Datum:

Je bericht