Leeuwarden Stadswandeling

nl  gb  de

A Guide to Leeuwarden verzorgt verschillende stadswandelingen met gids in Leeuwarden in zowel het Nederlands, Engels, Duits als Spaans. Het is ook mogelijk om een van onze gidsen te boeken als privé gids voor een stadswandeling door Leeuwarden met uw eigen gezelschap.

Freetour1Het hele jaar door geven wij wekelijks twee openbare stadswandelingen in Leeuwarden. Elke vrijdag om 15:00 uur en elke zaterdag om 12:00 uur een Leeuwarden Free Tour. Daarnaast bieden wij verschillende thematische wandelingen aan zoals de Mata Hari TourStreet Art Tour of de Biertour. Kijk voor een volledige aanbod op onze overzichtspagina.

Freetour8Al deze stadswandelingen kunnen op maat gemaakt worden voor een privé tour in zowel het Nederlands, Engels of Duits. Een stadswandeling kan een leuk begin zijn van uw personeelsuitje. Maar ook voor uw verjaardag of gewoon voor uw familie of vriendenweekend.

Wij zijn met meerdere gidsen en kunnen daardoor dus ook stadswandelingen verzorgen voor grotere groepen. Ook kunnen we een combinatie maken van verschillende tours. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door het onderstaand formulier in te vullen.

Aanmelden privetour 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Aantal personen(verplicht)

Datum (verplicht)

Type Tour

Uw bericht