Stadswandeling door Leeuwarden met eigen gids

A Guide to Leeuwarden verzorgt het hele jaar door openbare stadswandelingen met gids in Leeuwarden. Het is ook mogelijk om één van onze gidsen te boeken als privé gids voor een stadswandeling door Leeuwarden met je eigen gezelschap.Stadswandeling in Leeuwarden met eigen gids

Over de Tour

Op een stadswandeling in Leeuwarden met eigen gids verzorgen onze gidsen meestal een algemene stadswandeling als een leuke introductie op Leeuwarden. Je ziet de grote bezienswaardigheden en natuurlijk ook wat verborgen plekjes. Onderweg vertelt onze gids de mooiste verhalen over de geschiedenis, beroemde personen en bijzondere Street Art.

Het is ook mogelijk om een thematische tour te boeken zoals de de Street Art Tour of de Tweede wereldoorlog Tour. Bekijk al onze thema-tours. Dit is ook mogelijk voor het onderwijs. Staat de gewenste tour er niet tussen, neem dan even contact op want wij maken graag een tour op maat.

Wij werken met professionele gidsen die weten hoe ze een goed verhaal kunnen overbrengen. Niet voor niets worden onze tours al 10 jaar lang als beste tours van Leeuwarden beoordeeld op TripAdvisor.

Inclusief

  • De best beoordeelde gidsen van Leeuwarden op TripAdvisor
  • De leukste verhalen over Leeuwarden
  • De beste tips voor je verdere verblijf in Leeuwarden
  • Gratis plattegrond van Leeuwarden

Boek nu online!

Praktische Informatie

Startpunt
Oldehoofsterkerkhof, naast de ingang van Paviljoen Obe. Op verzoek kunnen we op elk punt in de binnenstad beginnen. We kunnen je dus ook ophalen bij je hotel.

Duur
Wij doen meestal tours van 1,5 uur. Maar langere of kortere tours zijn op aanvraag natuurlijk ook mogelijk.

Taal
Nederlands, Engels of Duits is geen enkel probleem. Voor het aanvragen van een tour in het Fries of Spaans graag eerst even contact opnemen, want niet elke gids beheert die taal.

Groepsgrootte
Wij houden de groepsgrootte het liefst op max. 20 personen per gids. App of bel ons even als jullie met meer op pad willen. Dan kunnen we kijken of we jullie groep toch met 1 gids kunnen rondleiden of dat we een extra gids erbij inzetten. Wij zijn met meerdere gidsen en zijn daardoor bijna altijd beschikbaar om een privé tour te organiseren.

Kosten
Wij rekenen vaste tarieven voor privé tours. Wij bieden standaard tours aan van 1,5 uur voor 80 euro. Maar langere of kortere tours zijn op verzoek ook mogelijk. Deze prijzen zijn inclusief 21% BTW en uiteraard kunnen wij ook altijd een factuur sturen.

Last minute boeken?
Wij zijn best wel flexibel dus ook last minute kun je bij ons boeken. Online kan dat tot ongeveer een dag van te voren. Heb je speciale wensen of staat jouw tijdstip niet tussen de opties? Dan kun je ons het beste even bellen, appen of mailen.

Heb je nog een vraag? Kijk bij veel gestelde vragen of stuur ons een bericht. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door een bericht te sturen.