Stadswandeling door Leeuwarden met eigen gids

A Guide to Leeuwarden verzorgt het hele jaar door openbare stadswandelingen met gids in Leeuwarden. Het is ook mogelijk om één van onze gidsen te boeken als privé gids voor een stadswandeling door Leeuwarden met uw eigen gezelschap. Vanaf 15 oktober is het boeken van een privé tour enkel mogelijk voor een gezelschap van maximaal 3 personen (excl. kinderen onder de 13). Daarnaast is het ook mogelijk om een Virtuele Tour te boeken.

Corona Update: Vanaf donderdag 15 oktober zullen wij ivm de nieuwe Coronamaatregelen de komende tijd GEEN openbare tours meer geven. Wel is het mogelijk om een privé tour (max 3 pers.) of een Virtuele tour te boeken. Uiteraard nog steeds met gepaste maatregelen.

Onze professionele gidsen hebben veel ervaring en weten hoe ze een goed verhaal kunnen overbrengen. Niet voor niets worden onze tours al 6 jaar lang als beste tours van Leeuwarden beoordeeld op TripAdvisor.

Wij bieden meestal een algemene tour aan met een mix van veel onderwerpen. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om een thematische tour te boeken zoals de Mata Hari TourStreet Art Tour of de Tweede wereldoorlog Tour. Dit is ook mogelijk voor het onderwijs. Kijk voor ons volledige aanbod op onze overzichtspagina. Een stadswandeling kan een leuk begin zijn van uw personeelsuitje. Maar ook voor uw verjaardag of gewoon voor uw familie of vriendenweekend.

Freetour8

Taal: Al deze stadswandelingen kunnen op maat gemaakt worden voor een privé tour in zowel het Nederlands, Fries, Engels, Duits of Spaans.

Kosten: In de 2e Lock-down doen we tijdelijk tours voor een gereduceerd tarief van 50 euro per tour van 1,5 uur. Normaal gesproken rekenen we vor privé tours gelden vaste tarieven van 50 euro per uur. Wij bieden meestal tours aan van 1,5 uur voor 75 euro. Maar langere of kortere tours zijn ook mogelijk. Deze prijzen zijn inclusief 21% BTW en uiteraard kunnen wij ook altijd een factuur sturen.

Start: Wij beginnen onze tours meestal op het Oldehoofsterkerkhof, maar voor privé tours kunnen we op elk punt in de binnenstad beginnen. Vanaf 15 oktober mogen we maximaal 3 personen ouder dan 13 jaar rondleiden. Wij zijn met meerdere gidsen en zijn daardoor bijna altijd beschikbaar om een privé tour te organiseren.

Heb je nog een vraag? Kijk bij veel gestelde vragen of stuur ons een bericht. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door het onderstaand formulier in te vullen.

Boek een privé tour

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Aantal personen (verplicht) Max. 3 volw.

Type Tour (verlplicht)

Datum (verplicht) in kalender aanklikken (helemaal rechts) / NIET zelf datum typen

Je Telefoonnummer:

Je bericht

Wij sturen gelijk een automatische bevestiging voor openbare tours. Heb je niets ontvangen? Dan zit die waarschijnlijk in je spambox. Je bent gewoon welkom op de tour. Wil je toch controleren of het wel goed is gegaan, stuur ons dan even een mail of WhatsApp bericht.

LET OP: Krijg je een foutmelding? Wij hebben een streng anti-spam systeem in ons aanmeldformulier. Je kunt je dan ook via info@aguidetoleeuwarden.nl of via whatsApp aanmelden op +31615314728