Leeuwarden Stadswandeling

nl  gb  de

A Guide to Leeuwarden verzorgt verschillende stadswandelingen met gids in Leeuwarden in zowel het Nederlands, Fries, Engels, Duits als Spaans. Het is ook mogelijk om een van onze gidsen te boeken als privé gids voor een stadswandeling door Leeuwarden met uw eigen gezelschap.

Freetour1Het hele jaar door geven wij wekelijks een aantal openbare stadswandelingen in Leeuwarden. Hiernaast is het ook mogelijk om op elk moment van de week een prive tour te boeken voor uw eigen gezelschap. Dit kan op elke moment van de week. Wij kunnen een algemene tour aanbieden, maar natuurlijk ook een van de vele thematische wandeling zoals de Mata Hari TourStreet Art Tour of de Culturele tour. Kijk voor een volledige aanbod op onze overzichtspagina. Voor privé tours gelden vast tarieven.

Freetour8Al deze stadswandelingen kunnen op maat gemaakt worden voor een privé tour in zowel het Nederlands, Fries, Engels, Duits of Spaans. Een stadswandeling kan een leuk begin zijn van uw personeelsuitje. Maar ook voor uw verjaardag of gewoon voor uw familie of vriendenweekend.

Wij zijn met meerdere gidsen en kunnen daardoor dus ook stadswandelingen verzorgen voor grotere groepen. Ook kunnen we een combinatie maken van verschillende tours. Heb je nog een vraag? Kijk bij veel gestelde vragen of stuur ons een bericht. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door het onderstaand formulier in te vullen.

Aanmelden privetour

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Aantal personen (verplicht) Max. 10 - op zaterdag max. 8

Type Tour:

Datum:

Je bericht