De leukste stadswandelingen in Leeuwarden!

nl  gb  de

Een stadswandeling in Leeuwarden is de leukste manier om de stad te leren kennen. Onze lokale gidsen willen graag het mooie van Leeuwarden delen. Naast onze openbare Free Tours is het ook mogelijk om een van onze gidsen te boeken voor een stadswandeling voor uw eigen gezelschap!

Leeuwarden Free Tours

ELKE dinsdag, woensdag en donderdag om 13:30 en zaterdag om 12:00 uur: Leeuwarden Tour. Deze stadswandeling is de leukste introductie op Leeuwarden.  Nu boeken of meer informatie.

ELKE vrijdag om 15:00 uur: Friese Verhalen Tour. Deze stadswandeling leert je Leeuwarden kennen aan de hand van de mooiste Friese Verhalen. Boeken of meer informatie..

ELKE zaterdag om 14:00 uur: Culturele Free Tour. Deze stadswandeling vertelt de beste culturele verhalen en laat de mooiste street art zien. Boeken of meer informatie.

Privé Stadswandeling

Voor een stadswandeling op aanvraag voor uw eigen gezelschap, klikt u hier.

A Guide to Leeuwarden Specials

De Street Art Tour doen we een paar keer per jaar. In 2019 elke laatste zondag van de maand! Ga mee op deze stadswandeling en ontdek een ander Leeuwarden. Klik hier voor meer informatie.

Mata Hari Tour. Deze stadswandeling vertelt het verhaal van Mata Hari en de stad waarin zij opgroeide. Alleen nog te boeken voor privé tours. Boeken/ meer informatie.

Leeuwarden Bier Tour. Een historische stadswandeling aan de hand van het bier. Natuurlijk proeven we het lokale bier ook even. Klik hier voor meer informatie.

Wij kunnen al deze stadswandelingen ook in het Engels aanbieden, de meeste ook in het Duits en sommige zelfs in het Spaans, Italiaans en Fries! Voor stadswandelingen voor uw eigen gezelschap is het ook mogelijk verschillende stadswandelingen te combineren.

Aanmeldformulier:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Aantal personen(verplicht) Max. 10
Met meer dan 10? Boek dan een privé tour en vul het aantal personen in het bericht.

Datum (verplicht)

Type Tour (verplicht)

Uw bericht

Onze stadswandelingen zijn de best gewaardeerde tours van Leeuwarden op tripadvisor.nl.

#_EVENTDATES @ #_EVENTTIMES –