De leukste stadswandelingen in Leeuwarden!

nl  gb  de

Een stadswandeling in Leeuwarden is de leukste manier om de stad te leren kennen. Onze lokale gidsen willen graag het mooie van Leeuwarden delen. Naast onze openbare Free Tours is het ook mogelijk om een van onze gidsen te boeken voor een stadswandeling voor uw eigen gezelschap!

Openbare Free Tours

ELKE dinsdag t/m zaterdag is er een Free Tour in Leeuwarden! Op deze wandelingen mag je achteraf zelf bepalen hoeveel je de tour waard vindt! Dit zijn de leukste tours van Leeuwarden, want op TripAdvisor worden ze al 5 jaar lang als de beste tours van Leeuwarden beoordeeld!
ELKE Dinsdag, woensdag en donderdag om 13:30 en zaterdag om 12:00 uur en 14:00 uur is er een Leeuwarden Tour –  Reserveer nu! ELKE vrijdag lopen we net een andere route omdat we dan de Statenzaal kunnen bezoeken tijdens de Friese Verhalen Tour –  Reserveer Nu!
  
ELKE laatste zondag van de maand doen we een Street Art Tour. Ga mee op deze stadswandeling en ontdek de mooiste muurschilderingen. Reserveer Nu!

Privé Stadswandeling

Natuurlijk kun je ook een eigen gids inhuren voor een stadswandeling op aanvraag voor uw eigen gezelschap. Hiervoor bedenken wij graag een leuke route voor jullie maar je kunt ook kiezen tussen de verschillende tours die hier worden aangeboden. Klik hier om een tour te boeken.

A Guide to Leeuwarden Specials

       Wij bieden regelmatig speciale Thematours. Daarnaast is het op aanvraag  ook mogelijk om een Tweede wereldoorlog tourMata Hari Tour of Biertour te boeken. De Mata Hari tour vertelt het verhaal van Mata Hari en de stad waarin zij opgroeide. De Biertour is een historische stadswandeling aan de hand van het bier. Waarbij we onderweg ook lokaal bier kunnen proeven. Ook hebben we al eens een Draag Tour gedaan!

Wij kunnen al deze stadswandelingen ook in het Engels en het Duits aanbieden en sommige zelfs in het Spaans, Italiaans en Fries! Voor stadswandelingen voor uw eigen gezelschap is het ook mogelijk verschillende stadswandelingen te combineren. Wij denken graag met u mee.

Aanmeldformulier:

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Aantal personen (verplicht) Max. 10 - op zaterdag max. 8

Type Tour:

Datum:

Je bericht

Onze stadswandelingen zijn de best gewaardeerde tours van Leeuwarden op tripadvisor.nl.

#_EVENTDATES @ #_EVENTTIMES –