De leukste stadswandelingen in Leeuwarden!

nl  gb  de

Een stadswandeling in Leeuwarden is de leukste manier om de stad te leren kennen. Onze lokale gidsen willen graag het mooie van Leeuwarden delen. Naast onze openbare Free Tours is het ook mogelijk om een van onze gidsen te boeken voor een stadswandeling voor uw eigen gezelschap!

Leeuwarden Free Tours

ELKE dinsdag, woensdag en donderdag om 13:30 en zaterdag om 12:00 uur: Leeuwarden Tour. Deze stadswandeling is de leukste introductie op Leeuwarden.  Boeken / meer informatie.

ELKE vrijdag om 15:00 uur: Friese Verhalen Tour. Deze stadswandeling leert je Leeuwarden kennen aan de hand van de mooiste Friese Verhalen. Boeken/ meer informatie..

Culturele hoofdstad van Europa 2018 Tours

ELKE zaterdag om 14:00 uur: Culturele Hoofdstad Tour. Deze stadswandeling vertelt het verhaal van de Culturele hoofdstad van Europa in 2018. Boeken / meer informatie.

EXTRA Thema Tours in DecemberDe Street Art Tour doen we een paar keer per jaar. Tijdens de Re-Opening van LF2018 doen we de tour bijna elk weekend! Ga mee op deze stadswandeling en ontdek een ander Leeuwarden. Klik hier voor meer informatie.

Privé Stadswandeling

Voor een stadswandeling op aanvraag voor uw eigen gezelschap, klikt u hier.

A Guide to Leeuwarden Specials

Mata Hari Tour. Deze stadswandeling vertelt het verhaal van Mata Hari en de stad waarin zij opgroeide. Alleen nog te boeken voor privé tours. Boeken/ meer informatie.

Planeet Escher Tour. Deze stadswandeling laat zien dat #alleskan in Leeuwarden. Boeken / meer informatie.

Leeuwarden Bier Tour. Een historische stadswandeling aan de hand van het bier. Natuurlijk proeven we het lokale bier ook even. Klik hier voor meer informatie.

Wij kunnen al deze stadswandelingen ook in het Engels aanbieden, de meeste ook in het Duits en sommige zelfs in het Spaans, Italiaans en Fries! Voor stadswandelingen voor uw eigen gezelschap is het ook mogelijk verschillende stadswandelingen te combineren.

Aanmeldformulier:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Aantal personen(verplicht)

Datum (verplicht)

Type Tour (verplicht)

Uw bericht

Onze stadswandelingen zijn de best gewaardeerde tours van Leeuwarden op tripadvisor.nl.