De leukste stadswandelingen in Leeuwarden!

nl  gb  de

Een stadswandeling in Leeuwarden is de leukste manier om de stad te leren kennen. Onze lokale gidsen willen graag het mooie van Leeuwarden delen. Naast onze openbare Free Tours is het ook mogelijk om een van onze gidsen te boeken voor een stadswandeling voor uw eigen gezelschap!

Leeuwarden Free Tours

ELKE vrijdag om 15:00 uur: Friese Verhalen Tour. Deze stadswandeling leert je Leeuwarden kennen aan de hand van de mooiste Friese Verhalen. Boeken/ meer informatie..

ELKE zaterdag om 12:00 uur: Leeuwarden Tour. Deze stadswandeling is de leukste introductie op Leeuwarden.  Boeken / meer informatie.

Culturele hoofdstad van Europa 2018 Tours

ELKE zaterdag om 14:00 uur: Mata Hari Tour. Deze stadswandeling vertelt het verhaal van Mata Hari en de stad waarin zij opgroeide. Boeken/ meer informatie.

ELKE zaterdag om 14:00 uur (vanaf 14 april 2018): Culturele Hoofdstad Tour. Deze stadswandeling vertelt het verhaal van de Culturele hoofdstad van Europa in 2018. Boeken / meer informatie.

Privé Stadswandeling

Voor een stadswandeling op aanvraag voor uw eigen gezelschap, klikt u hier.

A Guide to Leeuwarden Specials

De Street Art Tour doen we een paar keer per jaar. Ga mee op deze stadswandeling en ontdek een ander Leeuwarden. Klik hier voor meer informatie.

Leeuwarden Bier Tour. Een historische stadswandeling aan de hand van het bier. Natuurlijk proeven we het lokale bier ook even. Klik hier voor meer informatie.

site-canalcruise6 Leeuwarden Canal Cruise: Op aanvraag is het ook mogelijk om onze gidsen te huren op een Praam of andere boot. Klik hier voor meer informatie.

Wij kunnen al deze stadswandelingen ook in het Engels aanbieden, de meeste ook in het Duits en sommige zelfs in het Spaans! Voor stadswandelingen voor uw eigen gezelschap is het ook mogelijk verschillende stadswandelingen te combineren.

Aanmeldformulier:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Aantal personen(verplicht)

Datum (verplicht)

Type Tour

Uw bericht

Onze stadswandelingen zijn de best gewaardeerde tours van Leeuwarden op tripadvisor.nl.