Leeuwarden Street Art Tour

Ontdek de mooiste Street Art in Leeuwarden! Onze gidsen laten je dit het liefst op een Street Art Tour zien. Daarnaast kun je met onze Street Art Maps ook zonder ons een heleboel Street Art ontdekken.Over de Tour

Ontdek de mooiste Street Art in Leeuwarden. Op deze wandeling lopen we voorbij alle standaard bezienswaardigheden op zoek naar diverse illegaal en legaal aangebrachte kunstuitingen in de openbare ruimte. Denk daarbij aan grote muurschilderingen, stickers en graffiti. Met onze gids ontdek je de verhalen achter de kunstwerken.

Inclusief

  • De best beoordeelde gidsen van Leeuwarden op TripAdvisor en Google
  • De verhalen achter de kunstwerken
  • De beste tips voor je verdere verblijf in Leeuwarden
  • Gratis plattegrond van Leeuwarden

Nu Boeken!

Praktische informatie

Startpunt
Wij beginnen onze Tours meestal op het Oldehoofsterkerkhof, naast de ingang van Paviljoen Obe.  Meer over onze startlocatie. Voor privé tours kunnen we op verzoek op elk punt in de binnenstad beginnen. We kunnen je dus ook ophalen bij je hotel.

Street Art Privé Tour
Een Street Art tour kan op elk gewenst moment van de dag plaatsvinden. Boek de tour online of bel, app of mail ons.

Openbare Street Art Tour
Elke laatste zondag van de maand om 14:00 uur doen wij ook een openbare Street Art Tour. Boek de tour online. In december en Januari is GEEN openbare tour. LET OP: Je kunt max. 6 personen aanmelden (lees hier waarom). Heb je een grotere groep? Dan vinden we het fijn als je een privé tour boekt.

Street Art Map
Je kunt een heleboel street art ook zelf ontdekken met onze Street Art Map. Lees hier meer over. Ook hebben we een aantal Doe-het-zelf wandelingen uitgezet langs beschilderde Elektriciteitskastjes.

Duur
Wij doen meestal tours van 1,5 uur. Maar langere of kortere tours zijn op aanvraag natuurlijk ook mogelijk. Voor schoolklassen duurt de tour 1 uur.

Taal
De openbare tour is in het Nederlands. Op aanvraag is deze tour ook mogelijk in het Engels of Duits.

Groepsgrootte
Wij maken graag persoonlijk contact met iedereen op onze tours. Daarom houden we de groepen het liefst klein en hanteren we een max. groepsgrootte van 20 personen. Wij zijn met meerdere gidsen en zijn daardoor bijna altijd beschikbaar om een privé tour te organiseren.

Kosten:
Wij rekenen vaste tarieven voor privé tours. Wij bieden meestal tours aan van 1,5 uur voor 80 euro. Maar langere of kortere tours zijn ook mogelijk. Deze prijzen zijn inclusief 21% BTW en uiteraard kunnen wij ook altijd een factuur sturen.

De openbare Street Art Tour is een Free tour waar je aan het einde van de tour betaalt wat je de tour waard vindt!


Onderwijs
Wij bieden deze tour ook aan voor het Onderwijs.  Wij hebben met enige regelmaat schoolklassen op onze tours mee gehad. Deze tour duurt dan 1 uur. Een aantal van onze gidsen heeft ook een onderwijsachtergrond. Het is ook mogelijk om een virtuele tour te boeken voor je schoolklas.

Andere dag/ andere tijd?
Wordt er geen openbare Street Art Tour georganiseerd wanneer jij in Leeuwarden bent? Loop dan mee met onze algemene Leeuwarden Free Tour. Hier laten ook altijd Street Art zien en kunnen we je verder op weg helpen om meer te vinden. Het is ook natuurlijk mogelijk de Street Art Tour exclusief te boeken voor eigen gezelschap. De wandeling is dan ook op andere dagen mogelijk.

Heb je nog een vraag? Kijk bij veel gestelde vragen of stuur ons een bericht. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door ons een bericht te sturen.