De leukste stadswandelingen in Leeuwarden!

nl  gb  de

Een stadswandeling in Leeuwarden is de leukste manier om de stad te leren kennen. Onze lokale gidsen willen graag het mooie van Leeuwarden delen. Onze stadswandelingen zijn de best gewaardeerde tours van Leeuwarden op tripadvisor.nl. Naast onze open stadswandelingen is het ook mogelijk om een van onze gidsen te boeken voor een stadswandeling voor uw eigen gezelschap. Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

ELKE vrijdag om 15:00 en ELKE zaterdag om 12:00: Leeuwarden Free Tour. Deze stadswandeling is de leukste introductie op Leeuwarden.  Klik hier voor meer informatie.

Voor een stadswandeling op aanvraag voor uw eigen gezelschap, klikt u hier.

A Guide to Leeuwarden Specials

De Street Art Tour doen we een paar keer per jaar. Ga mee op deze stadswandeling en ontdek een ander Leeuwarden. Klik hier voor meer informatie.

Leeuwarden Bier Tour. Een historische stadswandeling aan de hand van het bier. Natuurlijk proeven we het lokale bier ook even. Klik hier voor meer informatie.

site-stegenElfstegentocht. Een stadswandeling langs de stegen van leeuwarden. Op 23 augustus en 29 september in samenwerking met het wijkpannel en Dorus van Hooff. Klik hier voor meer informatie.

site-canalcruise6 Leeuwarden Canal Cruise: Op aanvraag is het ook mogelijk om onze gidsen te huren op een Praam van Praamvaren Friesland. Klik hier voor meer informatie.

Wij kunnen al deze stadswandelingen ook in het Engels aanbieden en sommige ook in het Duits. Voor meer informatie neem contact met ons op via ons contact formulier. Voor stadswandelingen voor uw eigen gezelschap is het ook mogelijk verschillende stadswandelingen te combineren. Op Tripadvisor leest u wat andere reizigers van onze tours vonden: