Virtuele Leeuwarden Vrouwen Tour met Christina

Datum: 10-05-2020
Tijd: 10:00 - 11:00
Taal/ Sprache/ Language:
  • Nederlandse Tours


Ga zondag 10 mei om 10:00 uur met gids Christina mee op een Virtuele Leeuwarden Vrouwen Tour. 10 mei is het Moederdag en dan zetten we natuurlijk onze moeders in het zonnetje. Onze gids Christina zet een aantal Leeuwarder vrouwen in het zonnetje. Ze zal de leukste verhalen vertellen over vrouwen als Marijke Meu, Mata Hari en Titia Bergsma. Tip: dit is natuurlijk een heel leuk cadeautje voor je moeder!
Het liefst hadden we deze tour natuurlijk echt met jullie gelopen. Maar door het Coronavirus is dat op dit moment niet mogelijk. Virtueel kan dat gelukkig wel. De stadswandeling zal live worden uitgezonden op een besloten Facebookgroep. Om mee te gaan heb je wel een Facebook account nodig. Tot de dag voor de rondleiding kun je onderaan op deze pagina een kaartje kopen en kun je virtueel ‘meelopen’. Na aanmelding krijg je een email met alle instructies.

Prijs: Deze virtuele rondleiding kost €3,99. Kijk je met meer personen of ben je gewoon heel lief, dan kun je ook meer betalen als je dat wilt. Hiermee steun je onze gidsen enorm in deze lastige tijd. Alle prijzen zijn incl. boekingskosten, administratiekosten en 21% btw. Let op: Per tour zijn er maximaal 50 tickets beschikbaar. Deze tickets zijn tot een dag voor de tour te bestellen.

Start: Zorg ervoor dat je om 10:00 uur lekker voor de computer of je telefoon zit. Christina staat dan in de stad klaar om je live een uur mee te nemen door Leeuwarden. Je kunt uiteraard ook gewoon vragen stellen zoals op onze andere wandelingen. Kun je er niet live bij zijn? Geen zorgen, de tour blijft nog 24 uur zichtbaar in de besloten Facebookgroep.

Aanmelden is heel simpel. Vul het onderstaande formulier in. Controleer goed je Facebook gebruikersnaam. Zonder deze naam kunnen we je niet toevoegen aan de rondleiding. Heb je nog vragen? Kijk dan even op onze meest gestelde vragen pagina. Vul voor de zekerheid je telefoonnummer in zodat we je kunnen bellen of appen, mocht er iets misgaan.

Totaal: € -
Kijk ook nog even bij de andere virtuele tours die we op dit moment aanbieden of de stadswandelingen die we normaal aanbieden.