DIY – Routes om zelf te wandelen of fietsenWandelroutes door de binnenstad

Persoonlijk rondgeleid te worden is natuurlijk het allerleukste dat er is. Maar toen dat ivm lockdowns niet kon, hebben wij een aantal routes uitgezet om zelf te doen. Echte do-it-yourself wandelingen! Deze routes zijn gemaakt als aanvulling op onze reguliere wandelingen met gids. Ontdek historie, de mooiste street art en de kleinste inwoners van de stad.

Fietsroutes in en rondom Leeuwarden

Het is ook erg leuk om op de fiets de omgeving buiten de binnenstad en rondom Leeuwarden te verkennen. Omdat niet iedereen zin heeft in routes van 50km of meer, hebben wij een aantal routes gemaakt van 15 tot 35 km.

Street Art Wandelroutes door de wijken rondom het centrum

Vanuit het centrum kun je ook heel goed de wijken rondom het centrum ontdekken. De meeste Street Art ontdek je hier op beschilderde elektriciteitskastjes. Naast verhalen over deze street art geven we je ook horeca (to-go) tips. Deze routekaarten kun je gewoon downloaden. Helemaal Do-it-yourself dus: Zelf downloaden, zelf printen en zelf lekker wandelen!

Vermeld #aguidetoleeuwarden als je foto’s plaatst op social media! Deze routes zijn gemaakt tijdens de lockdown. Nu we jullie weer persoonlijk mogen rondleiden hopen we jullie ook te zien op een van onze persoonlijke rondleidingen.