Plattegrond van Leeuwarden

nl  gb  de  fr
Vind je weg door Leeuwarden met de plattegrond van A Guide to Leeuwarden. Samen met Spulvankeeskamp hebben we de afgelopen jaren een aantal kaarten van Leeuwarden gemaakt. Download ze hier en gebruik ze op je bezoek aan Leeuwarden.

Toeristen kaart van Leeuwarden 2019

nl Download onze plattegrond van Leeuwarden inclusief flyer met extra informatie over Leeuwarden. U kunt de plattegrond op A3 of A4 printen en de informatie flyer op A3 of op 2 A4 pagina’s printen voor het beste gebruik.

Waterkaart van Leeuwarden
waterkaart
nl Download deze plattegrond van Leeuwarden (opslaan als). Op de achterkant staat een 11 verhalentocht. Op A4 te printen.

International Student Map of Leeuwarden 2017 (Engels)Int-student-map
gb Download deze plattegrond (opslaan als) en onze informatie flyer 1  and pagina 2. (Opslaan als). De plattegrond kan je op A4 en A3 printen. De flyers zijn op a4 pagina te printen.

USE-IT Map van Leeuwarden 2019 (For Young Travellers)

gb Download deze plattegrond van de USE-IT website en ontdek ook waar je een papieren versie kan vinden. Like de  USE-IT Leeuwarden facebookpage om nog meer leuke tips te krijgen.

Ontdek meer tips op onze website onder het kopje Leeuwarden. Bekijk ook ons aanbod van stadswandelingen om de stad met een van onze gidsen te ontdekken!