Street Art Tour (NL)

Datum: 30-06-2019
Tijd: 13:00 - 14:30
Taal/ Sprache/ Language:
  • Nederlandse Tours


: Op zondag 30 juni lopen we voor de laatste keer langs alle kunstwerken van het Writer’s Block Mural Art Festival uit 2018! Dit is dus je laatste kans om met een gids langs deze kunstwerken te gaan op een openbare tour. Daarnaast hebben we een paar hele gave nieuwe dingen voor je in petto. Vanaf Juli gaan we weer een hele andere route lopen!

Ga mee met de enthousiaste gidsen van A Guide to Leeuwarden en leer Leeuwarden kennen aan de hand van Street Art. We zullen voorbij de standaard bezienswaardigheden lopen om in hofjes, steegjes en lantaarns Street Art te ontdekken. Onder Street Art vallen diverse illegaal en legaal aangebrachte kunstuitingen in de openbare ruimte. Denk daarbij aan stickers, posters, graffiti en muurschilderingen. Zondag 30 juni 2019 om 13:00 uur is de volgende Street Art Tour. De tour start op het Oldehoofsterkerkhof.

Start: Onze tours beginnen op het Oldehoofsterkerkhof, het grote plein bij de Oldehove (de scheve toren). Onze gidsen wachten bij de ingang van Obe. Dat is tegenover de muurschildering van Maria Louise, op de hoek van de Grote Kerkstraat/Heer Ivostraatje. Meld je hieronder aan voor de tour!

Aanmelden Leeuwarden Street Art Tour: 

Naam / Name

Email

Aantal personen/ Number of persons (Max. 10)

Datum / Date

Tijd / time (verplicht)

Uw bericht


U krijgt gelijk een automatische bevestiging in uw mail. Meer informatie over de tour op: https://www.aguidetoleeuwarden.nl/streetarttour-nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.