Street Art Tour (NL)

Datum/Tijd
Date(s) - 24/02/2019
13:00 - 14:30


: Ga mee met de enthousiaste gidsen van A Guide to Leeuwarden en leer Leeuwarden kennen aan de hand van Street Art. We zullen voorbij de standaard bezienswaardigheden lopen om in hofjes, steegjes en lantaarns Street Art te ontdekken. Onder Street Art vallen diverse illegaal en legaal aangebrachte kunstuitingen in de openbare ruimte. Denk daarbij aan stickers, posters, graffiti en muurschilderingen. Zondag 26 mei 2019 om 13:00 uur is de volgende Street Art Tour. De tour start op het Oldehoofsterkerkhof.

Start: Onze tours beginnen op het Oldehoofsterkerkhof, het grote plein bij de Oldehove (de scheve toren). Onze gidsen wachten bij de ingang van Obe. Dat is tegenover de muurschildering van Maria Louise, op de hoek van de Grote Kerkstraat/Heer Ivostraatje. Meld je hieronder aan voor de tour!

Aanmelden Leeuwarden Street Art Tour: 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Aantal personen(verplicht) Max. 10
Met meer dan 10? Boek dan een privé tour en vul het aantal personen in het bericht. Op zaterdag geld een max. van 6 personen per aanmelding voor de tour van 12 uur.

Datum (verplicht)

Type Tour (verplicht)

Uw bericht


U krijgt gelijk een automatische bevestiging in uw mail. Meer informatie over de tour op: https://www.aguidetoleeuwarden.nl/streetarttour-nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.