Street Art Tour

Datum: 25-08-2019
Tijd: 13:00 - 13:30
Taal/ Sprache/ Language:
  • Nederlandse Tours


De Leeuwarden Street Art Tour is het hele jaar te boeken voor je eigen gezelschap. Daarnaast organiseren wij in 2019 elke laatste zondag van de maand een openbare stadswandeling. Zondag 24 november om 13:00 uur is er weer een openbare Street Art Tour. We zullen dan ook de nieuwe kunstwerken in de Klanderij laten zien!

charlotte-street-art
Ga mee met de enthousiaste gids van A Guide to Leeuwarden en leer Leeuwarden kennen aan de hand van Street Art. Onder Street art vallen diverse illegaal en legaal aangebrachte kunstuitingen in de openbare ruimte. Denk daarbij aan stickers, posters, graffiti en muurschilderingen. Tijdens deze wandeling zullen we ook oude muurreclames laten zien.

Start: De openbare Street Art Tour begint op om 13:00 op het Oldehoofsterkerkhof. De stadswandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Deze stadswandeling is in het Nederlands.


De Street Art Tour is een Free tour. Je hoeft dus niet van te voren te betalen, wel kan je aan het einde de gids een vrijwillige bijdrage geven. Je bepaalt zelf wat je de tour waard vindt. Aanmelden  kan d.m.v. onderstaand contactformulier in te vullen.

De openbare Street Art Tours zitten regelmatig vol, dus meld je op tijd aan!

Aanmelden Street Art tour:

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Aantal personen (verplicht) Max. 8

Type Tour (verlplicht)

Datum (verplicht) in kalender aanklikken (helemaal rechts) / NIET zelf datum typen

Je Telefoonnummer:

Je bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.