LUNA Tours

Datum: 24-11-2018
Tijd: 17:00 - 22:00
Taal/ Sprache/ Language:
  • Nederlandse Tours


Op 22, 23 en 24 November 2018 organiseren wij in samenwerking met het MediaArt Festival elke avond speciale Free Tours voor het LUNA Lichtfestival. Deze stadswandelingen beginnen vanaf 17:00 uur.

Van 22 t/m 24 november vindt de 2e editie van het lichtfestival LUNA plaats. Kunstenaars en designers uit binnen- en buitenland laten lichtkunst en –design zien, mediakunstenaars verrassen met werken op onverwachte locaties. Ga mee met de enthousiaste gids van A Guide to Leeuwarden en ontdek het verhaal achter de kunstenaar en lichtkunstwerken die de stad tijdens het LUNA festival zullen versieren.

Start: De LUNA Tour begint op het stationsplein bij de nieuwe fontein LOVE. Onze gidsen staan daar klaar om bijna elk half uur een rondleiding te verzorgen. De onze gidsen zijn te herkennen aan lampen op zijn of haar hoofd! De wandeling duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur en is in het Nederlands. De Tour om 18:00 uur is in het Duits!

Schema: donderdag – vrijdag – zaterdag
17:00 LUNA Tour
18:00 LUNA Tour Duitstalig!
19:00 LUNA Tour
19:30 LUNA Tour
20:00 LUNA Tour
20:30 LUNA Tour
21:00 LUNA Tour
22:00 LUNA Tour


Prijs: De LUNA Tour is een Free tour. Aan het einde van de tour mag je zelf bepalen wat je de tour waard vindt, middels een vrijwillige bijdrage. Hierdoor doen onze gidsen hun uiterste best om je te vermaken en betaal je achteraf wat je de tour waard vindt! Aanmelden voor de LUNA Tours hoeft niet, maar kan via het onderstaande bericht

Liever een andere wandeling? Kijk dan eens bij onze andere stadswandelingen. Heb je nog een vraag? Kijk bij veel gestelde vragen of stuur ons een bericht.

Vragen/Aanmeldformulier LUNA Free Tours: 

Naam / Name

Email

Aantal personen/ Number of persons (Max. 10)

Datum / Date

Tijd / time (verplicht)

Uw bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.