Friese Verhalen Tour (NL) – VOL

Datum: 03-07-2020
Tijd: 15:00 - 16:30
Taal/ Sprache/ Language:
 • Nederlandse Tours


: De lokale gidsen van A Guide to Leeuwarden kennen de verborgen plekken van de stad en vertellen graag over haar historie, maar weten ook de leukste winkels en mooiste graffiti te vinden. Natuurlijk weten ze ook waar je na de tour lekker kan eten of drinken.

DE TOUR VAN 3 juli zit vol. wel is er een extra tour om 13:00

Op vrijdag begint de tour om 15:00 uur en lopen we een iets andere route omdat we de Statenzaal kunnen bezoeken. Op deze tour vertellen we je iets over het verhaal van deze unieke regio met haar eigen taal en cultuur. We leren je een beetje Fries, vertellen over beroemde Leeuwarders/Friezen, vertellen je over Friese koekjes en sluiten af met een bezoek aan de Friese Statenzaal!  Deze tour is in het Nederlands!

Start: Onze tours beginnen op het Oldehoofsterkerkhof, het grote plein bij de Oldehove (de scheve toren). Onze gidsen wachten bij de ingang van Obe. Dat is tegenover de muurschildering van Maria Louise, op de hoek van de Grote Kerkstraat/Heer Ivostraatje. Meld je hieronder aan voor de tour!

Aanmelden Friese Verhalen Tour:

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Aantal personen (verplicht) Max. 3 volw.

  Type Tour (verlplicht)

  Datum (verplicht) in kalender aanklikken (helemaal rechts) / NIET zelf datum typen

  Je Telefoonnummer:

  Je bericht


  U krijgt gelijk een bevestiging via de mail. Meer informatie kunt u vinden op: https://www.aguidetoleeuwarden.nl/frieseverhalentour/