Virtuele Tours (live)

Een stadswandeling door Leeuwarden is de leukste manier om deze stad te leren kennen. Maar door het Coronavirus mochten wij een tijdje geen mensen rondleiden. Toen zijn we maar virtuele tours gaan geven. Inmiddels lopen we weer met mensen door de stad. Maar op aanvraag kunnen we nog steeds virtuele tours aanbieden.

Onze gidsen hebben tijdens de lockdown een heleboel ervaring opgedaan. Wij hebben alle uitrusting. (een stabilizator en goede microfoon) en ervaring en we vinden het nog steeds leuk om af en toe een virtuele tour te doen voor mensen die niet persoonlijk naar Leeuwarden kunnen komen.
Onze gidsen lopen echt door de stad en zenden de tour live uit. Onze vorige tours hebben wij uitgezonden op een besloten facebookgroep. Maar we staan open voor andere wegen, als daar een voorkeur voor is. Voel je vrij om contact op te nemen.

Taal: We kunnen virtuele tours aanbieden in het Nederlands, Duits, Engels of Spaans.

Kosten: Onze virtuele tours kosten 85 euro voor een tour van 1 uur. Twee van onze gidsen zullen de tour uitzenden met hun mobiele telefoon. Samen zullen ze filmen, gidsen en een oogje houden op de comments/vragen. Onze prijzen zijn inclusief 21% BTW en uiteraard kunnen we gewoon een rekening sturen.

Aanmelden/informatie Virtuele Tour

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Aantal personen (verplicht) Max. 8

Type Tour (verlplicht)

Datum (verplicht) in kalender aanklikken (helemaal rechts) / NIET zelf datum typen

Je Telefoonnummer:

Je bericht

Openbare Virtuele Tours

Om toegang te krijgen koop je een kaartje voor €3,99. Daarmee steun je onze gidsen enorm in deze lastige tijden. Mensen rondleiden in Leeuwarden is wat wij het liefste doen. Door het Coronavirus kan dit nu niet en hebben wij ook geen inkomsten meer. Door een kaartje te kopen voor onze online tours krijg je niet alleen een leuke tour, maar help je ons ook enorm!

Zondag 3 mei geeft Henk een Tweede Wereldoorlog tour door Leeuwarden. Lees Meer en koop een ticket.

Zondag 17 mei geeft Henk een Engelstalige Virtuele Leeuwarden Tour. Lees meer en koop een ticket.

Donderdag 21 mei geeft Christina een Duitstalige Virtuele Leeuwarden Tour. Lees meer en koop een ticket.

Zondag 24 mei geeft Zenon een Virtuele Friese Verhalen Tour. Lees meer en koop een ticket.