Virtuele Tours (live)

Wij verzorgen graag een virtuele tour voor gezelschappen die niet persoonlijk naar Leeuwarden kunnen komen.

Over deze Tour

Op een virtuele tour lopen onze gidsen echt door de stad en zenden de tour live uit. De voorgaande tours hebben wij uitgezonden op een besloten Facebookgroep of Instagrampagina. Hierdoor was de rondleiding privé en was het stellen van vragen ook eenvoudig mogelijk. Maar we staan open voor andere wegen, als daar een voorkeur voor is. Voel je vrij om contact op te nemen.

Onze gidsen hebben tijdens de eerste lockdown een heleboel ervaring opgedaan. Daarnaast beschikken wij ook over de juiste uitrusting om stabiel te filmen (met een stabilisator) en zijn onze gidsen goed te horen (door een goede microfoon).

Op aanvraag verzorgen wij graag een virtuele tour voor jouw Schoolklas, verzorgingshuis, personeelsvereniging, verjaardag etc.

Praktische informatie

Taal
We kunnen virtuele tours aanbieden in het Nederlands, Duits, Engels, Fries of Spaans.

Onderwerp
Net zoals als bij onze normale tours kunnen wij een algemene tour doen, een Street Art Tour, Tweede Wereldoorlog tour, Mata Hari Tour, Friese Verhalen Tour etc. Wij denken graag mee, dus stuur ons gewoon een berichtje bij interesse en dan kijken wij wat er mogelijk is.

Kosten:
Onze virtuele tours kosten 85 euro voor een tour van 1 uur. Twee van onze gidsen zullen de tour live uitzenden vanuit de stad. Eén van hen zal de gids zijn en de andere zal cameraman/vrouw zijn en ook de vragen in de gaten houden. Daarnaast is het ook mogelijk om een budget versie te boeken, waarbij 1 gids zich zelf filmt en de omgeving laat zien. Dat kost 50 euro voor een tour van 1 uur. Onze prijzen zijn inclusief 21% BTW en uiteraard kunnen we gewoon een rekening sturen.

Aanvragen/informatie Virtuele Tour  Openbare Virtuele Tours

  In het voorjaar van 2020 hebben we ook een aantal openbare virtuele tours gegeven. Op dit moment hebben we nog geen nieuwe tours gepland. Om toegang te krijgen koop je een kaartje voor €3,99. Daarmee steun je onze gidsen enorm in deze lastige tijden. Mensen rondleiden in Leeuwarden is wat wij het liefste doen. Door het Coronavirus kan dit nu niet en hebben wij ook geen inkomsten meer. Door een kaartje te kopen voor onze online tours krijg je niet alleen een leuke tour, maar help je ons ook enorm!

  Zondag 3 mei geeft Henk een Tweede Wereldoorlog tour door Leeuwarden. Lees Meer en koop een ticket.

  Zondag 17 mei geeft Henk een Engelstalige Virtuele Leeuwarden Tour. Lees meer en koop een ticket.

  Donderdag 21 mei geeft Christina een Duitstalige Virtuele Leeuwarden Tour. Lees meer en koop een ticket.

  Zondag 24 mei geeft Zenon een Virtuele Friese Verhalen Tour. Lees meer en koop een ticket.