Leeuwarden biertour

nl  gb  de
A Guide to Leeuwarden organiseert de Leeuwarden biertour slechts enkele keren per jaar. De volgende openbare Biertour is tot nader order uitgesteld… Daarnaast is het ook mogelijk om deze stadswandeling te boeken voor uw eigen gezelschap.

Ga mee met de enthousiaste gids van A Guide to Leeuwarden en leer Leeuwarden kennen aan de hand van het bier. Waar zaten vroeger de brouwerijen en waar zijn ze gebleven?  En wat is er gebeurd tijdens de Leeuwarder bieroproer? Leeuwarden heeft met het Oldehove bier, De Kroon op Leeuwarden, Redbad en Grutte Pier weer zijn eigen bieren. LET OP: Dit is geen kroegentocht! De Biertour is een stadswandeling waarin we onderweg ook lokaal bier gaan proeven.

Start: De stadswandeling begint om 15:00 bij de Oldehove op het Oldehoofsterkerkhof. De stadswandeling duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en is in het Nederlands. De Leeuwarden biertour kost €12,50- p.p. en is inclusief het proeven van lokaal bier. Betaling dient contant gedaan te worden bij de gids.


Aanmelden kan d.m.v. onderstaand contactformulier in te vullen. Er is plaats voor maximaal 20 personen, dus wacht niet te lang, want vol is vol.

Groepen vanaf 10 personen kunnen de biertour exclusief boeken voor eigen gezelschap.
De wandeling is dan ook op andere dagen mogelijk, uitgezonderd van zondag. Liever een andere stadswandeling? Kijk dan eens bij onze andere stadswandelingen.

Aanmelden biertour:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Aantal personen(verplicht)

Datum (verplicht)

Type Tour (verplicht)

Uw bericht


U krijgt binnen 2 dagen een reactie. Stuur een mail naar info [at] aguidetoleeuwarden.nl als u nog niets heeft gehoord van ons.

Op Tripadvisor leest u wat andere reizigers van onze tours vonden: