Street Art Map Leeuwarden

Over: De Street Art Map is een A3 kaart met 2 verschillende do-it-yourself wandelroutes langs de mooiste street art in Leeuwarden.
Op de route rondje station ga je op zoek naar de rafelrandjes van de stad rondom het station van Leeuwarden. Hier ontdek je grote muurschilderingen en veel verse graffiti. De route is ongeveer 5 km. Bekijk alvast een voorproefje op Instagram
Op de route rondje binnenstad ontdek je tussen de historische gebouwen ook genoeg street art. Deze is soms wat meer verstop en soms wat kleiner van formaat, maar ook in de binnenstad ontdekt je hele mooie street art. Daarnaast geven we je ook tips voor leuke winkels en horeca. De route is ongeveer 4 km. Bekijk alvast een voorproefje op Instagram.

Papieren routekaart: De papieren routekaart met beide routes kost slechts 5 euro en is te koop bij: Visitor Center Leeuwarden, Ut Streekie, Fries Museum, NØRD, Videokring to Go, Hardwerk Fogeltje, Jouw Dagelijkse Kost, Klup de dag en Hotel Post-Plaza.

Downloaden: Je kunt de routekaarten ‘rondje station‘ ook downloaden als PDF versie. Deze printbare A4 versie van de routekaart kost slechts 3,00 euro. LET OP: De routekaart door de binnenstad zit hier NIET bij, daarvoor moet je de papieren kaart kopen.

Totaal: € -

Horeca (to-go): Op beide routes geven we je ook een heleboel horeca (to-go) tips en in de route in het centrum krijg je ook tips voor leuke winkels.

De verhalen: Onze gidsen hebben wij elk kunstwerk een verhaal te vertellen. Onderweg kun je die op je papieren kaart en via de qr-code lezen.