Mata Hari Tour

nl  gb  de

A Guide to Leeuwarden organiseert elke zaterdag om 14:00 een Mata Hari Tour (van 14 oktober 2017 t/m 31 maart 2018) en eenmalig op zondag 29 oktober om 14:00 uur. De tour begint bij de ingang van het Fries Museum en vertelt het verhaal van Mata Hari en de stad waarin zij opgroeide.

Op deze stadswandeling hoor je niet alleen het verhaal van Mata Hari, maar ontdek je ook de mooiste plekken van de stad. We bezoeken de plekken waar zij heeft gewoond en waar ze naar school ging. Ook zoeken we plekken op die in haar latere leven een rol speelden zoals het theater en de gevangenis.

Start: De Mata Hari Tour begint elke zaterdag om 14:00 bij de ingang van het Fries Museum aan het Wilhelminaplein (ook wel Zaailand genoemd). De stadswandeling duurt ongeveer anderhalf uur en is alleen in het NEDERLANDS.


De Mata Hari Tour is een Free tour. Je hoeft dus niet van te voren te betalen, wel kan je aan het einde de gids een vrijwillige bijdrage geven. Je bepaalt zelf wat je de tour waard vindt. Aanmelden is niet verplicht, maar vinden we wel fijn en dat kan d.m.v. onderstaand contactformulier in te vullen.

Het is ook mogelijk de Mata Hari Tour exclusief te boeken voor eigen gezelschap. De wandeling is dan ook op andere dagen mogelijk.

Liever een andere stadswandeling? Kijk dan eens bij onze andere stadswandelingen. Heb je nog een vraag? Kijk bij veel gestelde vragen of stuur ons een bericht.

Aanmelden Mata Hari Tour:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Aantal personen(verplicht)

Datum (verplicht)

Type Tour

Uw bericht


U krijgt binnen 2 dagen een reactie. Stuur een mail naar aguidetoleeuwarden [at] gmail.com als u nog niets heeft gehoord van ons