Mata Hari Tour

A Guide to Leeuwarden organiseert ook een Mata Hari Tour. De tour begint bij de ingang van het Fries Museum en vertelt het verhaal van Mata Hari en de stad waarin zij opgroeide. De tour is elke dag van de week te boeken voor je eigen gezelschap.

Corona Update: Ivm de Coronamaatregelen zijn er sinds 15 oktober GEEN openbare tours meer. Privé tours zijn wel mogelijk, maar ivm met de coronamaatregelen wel onder bepaalde voorwaarden (App, mail of bel ons even bij twijfel). Het is ook mogelijk om met één van onze routekaarten zelf door de stad te gaan. Uiteraard nog steeds met gepaste maatregelen. Hopelijk tot snel!

Over de Tour

Op deze stadswandeling hoor je niet alleen het verhaal van Mata Hari, maar ontdek je ook de mooiste plekken van de stad. We bezoeken de plekken waar zij heeft gewoond en waar ze naar school ging. Ook zoeken we plekken op die in haar latere leven een rol speelden zoals het theater en de gevangenis.

Inclusief

  • De best beoordeelde gidsen van Leeuwarden op TripAdvisor
  • De leukste verhalen over Leeuwarden
  • De beste tips voor je verdere verblijf in Leeuwarden
  • Gratis plattegrond van Leeuwarden

Praktische informatie

Start
De Mata Hari Tour begint bij de ingang van het Fries Museum aan het Wilhelminaplein (ook wel Zaailand genoemd).

Duur
1,5 uur.

Taal
Op aanvraag is deze tour ook mogelijk in het Nederlands, Engels of Duits.

Het is mogelijk de Mata Hari Tour exclusief te boeken voor eigen gezelschap. De wandeling is op elke dag van de week mogelijk in het Nederlands, Engels of Duits.

Kosten:
Een privé tour kost tijdelijk slechts 50 euro per gids voor een tour van 1,5 uur (normale prijs is 75 euro).

Vragen
Heb je nog een vraag? Kijk bij veel gestelde vragen of stuur ons een bericht. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door een bericht te sturen.