Mata Hari Tour

A Guide to Leeuwarden organiseert ook een Mata Hari Tour. De tour begint bij de ingang van het Fries Museum en vertelt het verhaal van Mata Hari en de stad waarin zij opgroeide. De tour is elke dag van de week te boeken voor je eigen gezelschap.

Over de Tour

Op deze stadswandeling hoor je niet alleen het verhaal van Mata Hari, maar ontdek je ook de mooiste plekken van de stad. We bezoeken de plekken waar zij heeft gewoond en waar ze naar school ging. Ook zoeken we plekken op die in haar latere leven een rol speelden zoals het theater en de gevangenis.

Inclusief

  • De best beoordeelde gidsen van Leeuwarden op TripAdvisor
  • De leukste verhalen over Leeuwarden
  • De beste tips voor je verdere verblijf in Leeuwarden
  • Gratis plattegrond van Leeuwarden

Praktische informatie

Start
De Mata Hari Tour begint bij de ingang van het Fries Museum aan het Wilhelminaplein (ook wel Zaailand genoemd).

Duur
1,5 uur.

Taal
Op aanvraag is deze tour ook mogelijk in het Nederlands, Engels of Duits.

Het is mogelijk de Mata Hari Tour exclusief te boeken voor eigen gezelschap. De wandeling is op elke dag van de week mogelijk in het Nederlands, Engels of Duits.

Kosten:
Wij rekenen vaste tarieven van 50 euro per uur voor privé tours. Wij bieden meestal tours aan van 1,5 uur voor 75 euro. Maar langere of kortere tours zijn ook mogelijk. Deze prijzen zijn inclusief 21% BTW en uiteraard kunnen wij ook altijd een factuur sturen.

Vragen
Heb je nog een vraag? Kijk bij veel gestelde vragen of stuur ons een bericht. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door een bericht te sturen.