Mata Hari Tour

nl  gb  de

A Guide to Leeuwarden organiseert ook een Mata Hari Tour. De tour begint bij de ingang van het Fries Museum en vertelt het verhaal van Mata Hari en de stad waarin zij opgroeide. De tour is elke dag van de week te boeken voor je eigen gezelschap.

Op deze stadswandeling hoor je niet alleen het verhaal van Mata Hari, maar ontdek je ook de mooiste plekken van de stad. We bezoeken de plekken waar zij heeft gewoond en waar ze naar school ging. Ook zoeken we plekken op die in haar latere leven een rol speelden zoals het theater en de gevangenis.

Start: De Mata Hari Tour begint bij de ingang van het Fries Museum aan het Wilhelminaplein (ook wel Zaailand genoemd). De stadswandeling duurt ongeveer anderhalf uur en is te boeken in het Nederlands, Engels en Duits.

Het is mogelijk de Mata Hari Tour exclusief te boeken voor eigen gezelschap. De wandeling is op elke dag van de week mogelijk in het Nederlands, Engels of Duits.

Liever een andere stadswandeling? Kijk dan eens bij onze andere stadswandelingen. Heb je nog een vraag? Kijk bij veel gestelde vragen of stuur ons een bericht.

Mata Hari Tour boeken:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Aantal personen(verplicht) Max. 10
Met meer dan 10? Boek dan een privé tour en vul het aantal personen in het bericht. Op zaterdag geld een max. van 6 personen per aanmelding voor de tour van 12 uur.

Datum (verplicht)

Type Tour (verplicht)

Uw bericht


U krijgt binnen 2 dagen een reactie. Stuur een mail naar info [at] aguidetoleeuwarden.nl als u nog niets heeft gehoord van ons