Mata Hari Tour

nl  gb  de

A Guide to Leeuwarden organiseert elke zaterdag om 14:00 uur een Mata Hari Tour (t/m 31 maart 2018). De tour begint bij de ingang van het Fries Museum en vertelt het verhaal van Mata Hari en de stad waarin zij opgroeide.

Op deze stadswandeling hoor je niet alleen het verhaal van Mata Hari, maar ontdek je ook de mooiste plekken van de stad. We bezoeken de plekken waar zij heeft gewoond en waar ze naar school ging. Ook zoeken we plekken op die in haar latere leven een rol speelden zoals het theater en de gevangenis.

Start: De Mata Hari Tour begint elke zaterdag om 14:00 uur bij de ingang van het Fries Museum aan het Wilhelminaplein (ook wel Zaailand genoemd). De stadswandeling duurt ongeveer anderhalf uur en is alleen in het NEDERLANDS.

De Mata Hari Tour is een Free tour. Je hoeft dus niet van te voren te betalen, aan het einde van de tour mag je zelf bepalen wat je tour waard vindt middels een vrijwillige bijdrage. Aanmelden kan via het onderstaande contactformulier.

Het is ook mogelijk de Mata Hari Tour exclusief te boeken voor eigen gezelschap. De wandeling is dan ook op andere dagen mogelijk en ook in andere talen.

Liever een andere stadswandeling? Kijk dan eens bij onze andere stadswandelingen. Heb je nog een vraag? Kijk bij veel gestelde vragen of stuur ons een bericht.

Aanmelden Mata Hari Tour:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Aantal personen(verplicht)

Datum (verplicht)

Type Tour

Uw bericht


U krijgt binnen 2 dagen een reactie. Stuur een mail naar info [at] aguidetoleeuwarden.nl als u nog niets heeft gehoord van ons