LUNA Free Tour

nl    de

Op 28, 29 en 30 November 2019 organiseren wij in samenwerking met het MediaArt Festival elke avond speciale Free Tours voor het LUNA Lichtfestival. Deze stadswandelingen beginnen vanaf 17:00 uur bij ingang van de Westerkerk (oude Romein), Bagijnestraat 59.


Van 28 t/m 30 november vindt de 3e editie van het lichtfestival LUNA plaats. Kunstenaars en designers uit binnen- en buitenland laten lichtkunst en –design zien, mediakunstenaars verrassen met werken op onverwachte locaties. Ga mee met de enthousiaste gids van A Guide to Leeuwarden en ontdek het verhaal achter de kunstenaar en lichtkunstwerken die de stad tijdens het LUNA festival zullen versieren.

Start: De LUNA Tour begint bij de ingang van de Westerkerk (de oude romein), Bagijnestraat 59. Kom op tijd want binnen in de kerk is ook een kunstwerk te zien, dat we niet tijdens de tour laten zien. In de kerk kun je ook wat drinken of een koffie of choco to-go bestellen.
Onze gidsen staan daar klaar om bijna elk half uur een rondleiding te verzorgen. De gidsen zijn te herkennen aan lampen op zijn of haar hoofd! De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en is in het Nederlands. Op vrijdag en zaterdag is er om 21:00 uur naast de Nederlandse ook een Engelstalige groep.

Schema: donderdag – vrijdag – zaterdag
17:00 LUNA Tour
18:00 LUNA Tour
19:00 LUNA Tour
19:30 LUNA Tour
20:00 LUNA Tour
20:30 LUNA Tour
21:00 LUNA Tour
21:00 Engelstalige LUNA Tour

Prijs: De LUNA Tour is een Free tour. Aan het einde van de tour mag je zelf bepalen wat je de tour waard vindt, middels een vrijwillige bijdrage. Hierdoor doen onze gidsen hun uiterste best om je te vermaken en betaal je achteraf wat je de tour waard vindt! Aanmelden voor de LUNA Tours is niet verplicht maar kan via het onderstaande bericht.

Liever een andere wandeling? Kijk dan eens bij onze andere stadswandelingen. Heb je nog een vraag? Kijk bij veel gestelde vragen of stuur ons een bericht.

Vragen/Aanmeldformulier LUNA Free Tours:

  Naam / Name

  Email

  Aantal personen/ Number of persons (Max. 10)

  Datum / Date

  Tijd / time (verplicht)

  Uw bericht