LUNA Tour

Van 9 t/m 11 februari 2023 organiseren wij in samenwerking met MediaArtFriesland elke avond speciale Tours voor het LUNA Nights Lichtfestival.

Over de Tour

Op de 6e editie van het lichtfestival LUNA zullen kunstenaars en designers uit binnen- en buitenland lichtkunst en –design laten zien op onverwachte locaties. De lokale gidsen van A Guide to Leeuwarden nemen je dit jaar weer mee langs kunstwerken van het LUNA festival. Ontdek het verhaal achter de kunstenaar en lichtkunstwerken die de stad tijdens het LUNA Nights festival zullen versieren. Net als in 2021 en 2022 zul je dit jaar van te voren een ticket moeten kopen om mee te kunnen lopen. Ook lopen we wederom in kleine groepjes.

Inclusief

  • De best beoordeelde gidsen van Leeuwarden op TripAdvisor
  • De verhalen achter de kunstwerken
  • Gegarandeerde toegang tot de kunstwerken
  • Niet in de rij hoeven staan wachten

Praktische informatie

Wanneer
Donderdag 9 t/m zaterdag 11 februari 2023 vanaf 19:00 uur.

Startpunt
De LUNA Tours starten vanaf het LUNA Festival op de Snekertrekweg 1. Je kunt hier ook parkeren met de auto. De gidsen wachten bij de ingang en zijn te herkennen aan lampen op zijn of haar hoofd!

Kosten
12,50 p.p. (exclusief servicekosten)

Duur
Onze Tours duren ongeveer 1,5 uur

Taal
De openbare Tours zijn in het Nederlands. Daarnaast is er op vrijdag om 21:00 uur ook een Engelstalige groep. En zaterdag om 21:00 uur is er een tour in het Servisch/Macedonisch/Croatisch door Stefan van LUNA.

Groepsgrootte
Wij leiden maximaal 15 personen per gids rond op onze openbare tours.