Miniature People Leeuwarden

Over de Route

Heb jij de kleinste inwoners van Leeuwarden al gespot? De lokale fotograaf Michel Tilma heeft er een heleboel verstopt in binnenstad van Leeuwarden. Met onze A3 plattegrond vindt je ze allemaal. De wandelroute gaat langs alle taferelen van de Miniature People Leeuwarden. Inclusief hints om ze te vinden.

Verkrijgbaar

Deze kaart kost slechts 2 euro. De opbrengsten komen geheel ten goede aan de stichting van de Miniature People, en wordt gebruikt om kapotte miniaturen te herstellen.
De kaart is Te koop bij Leeuwarden Visitor Center, Cezz, Ut Streekie, Post-Plaza Hotel, Van der Valk Hotel, Oranje Hotel, Notiz Hotel, Camperplaats Leeuwarden, Hotel Stadhouderlijk Hof, Treinenpassage, NØRD, Mooi Skeef en Vier Seizoenen.

Eten en drinken

Haal onderweg een koffie to-go met wat lekkers bij Barrevoets. Maak een pit stop op het ruime terras van de Walrus. Haal een lekker ijsje bij La venezia! Een koffie to-go met wat lekkers bij Post Plaza of DE Café. Of haal een verse wafel met Choco dip bij Brasserie de Spiegelaar.Dat is niet alleen heel lekker, je steunt ook nog eens de lokale horeca!

Meer informatie

De Miniature People Leeuwarden is een initiatief van Michel Tilma. Bekijk zijn website voor de laatste route update, blogs en andere leuke informatie: Website van Miniature People Leeuwarden.

Nieuwsgierig naar andere routekaarten of een stadswandeling met gids? Kijk dan verder op de website van A Guide to Leeuwarden.