Miniature People Leeuwarden

Over: Heb jij de kleinste inwoners van Leeuwarden al gespot? De lokale fotograaf Michel Tilma heeft er een heleboel verstopt in binnenstad van Leeuwarden. Met onze A3 plattegrond vindt je ze allemaal. De wandelroute gaat langs alle taferelen van de Miniature People Leeuwarden. Inclusief hints om ze te vinden.

Te koop bij Visitor Center Leeuwarden, Ut Streekie, Post-Plaza Hotel, Van der Valk Hotel, Oranje Hotel, Notiz Hotel, Camperplaats Leeuwarden, Hotel Stadhouderlijk Hof, CEZZ, Treinenpassage, NØRD en Vier Seizoenen. De kaart kost slechts 2 euro. De opbrengsten worden besteed aan miniaturen die vervangen moeten worden.

Horeca: Haal onderweg een koffie to-go met wat lekkers bij Barrevoets. Maak een pit stop op het ruime terras van de Walrus. Haal een lekker ijsje bij La venezia! Een koffie to-go met wat lekkers bij Post Plaza of DE Café. Of haal een verse wafel met Choco dip bij Brasserie de Spiegelaar.Dat is niet alleen heel lekker, je steunt ook nog eens de lokale horeca!

Meer informatie: De Miniature People Leeuwarden is een initiatief van Michel Tilma. Bekijk zijn website voor de laatste route update, blogs en andere leuke informatie: Website van Miniature People Leeuwarden.

Voor iedereen die nieuwsgierig is en meer wil weten!

Volg A Guide to Leeuwarden op instagram en bekijk onze rondleidingen in de stories en highlights

Andere Do-it-Yourself routesKlik hier voor de routes die al beschikbaar zijn. De komende tijd komen er misschien nog wel meer routes.

Een persoonlijke rondleiding? Dat willen wij ook, maar dat mag nog even niet. Wij hopen je in het echt te zien op onze Privé Tour, Free Tours of Street Art Tour zodra dat weer mag. 

Wil je dit initiatief steunen? Deel je foto’s online en tag ons erin! Deel dit met je vrienden of stuur ons een lief berichtje!