Friese Verhalen Tour

nl  gb  de

A Guide to Leeuwarden organiseert de Friese Verhalen Tour op elke vrijdagmiddag om 15:00 uur. Op deze stadswandeling leer je Leeuwarden kennen aan de hand van de mooiste Friese verhalen.

friesblondOnze enthousiaste gids vertelt op deze stadswandeling door Leeuwarden het verhaal van deze unieke regio met haar eigen taal en cultuur. We leren je een beetje Fries, gaan de Friese Statenzaal van binnen bekijken en leren hoe Oranjekoeken gemaakt worden.

Start: De Friese Verhalen Tour begint elke vrijdag om 15:00 uur op het Oldehoofsterkerkhof, het grote plein bij de Oldehove (de scheve toren). Onze gidsen wachten bij de ingang van Obe. Dat is tegenover de muurschildering van Maria Louise, op de hoek van de Grote Kerkstraat/Heer Ivostraatje. De stadswandeling duurt ongeveer anderhalf uur en is alleen in het NEDERLANDS.

Prijs: De Friese Verhalen Tour is een Free tour. Aan het einde van de tour mag je zelf bepalen wat je de tour waard vindt, middels een vrijwillige bijdrage. Aanmelden kan via onderstaand contactformulier. In 2018 hebben we regelmatig mensen moeten weigeren. Dus vult u aub het formulier in, dan weten wij of we extra gidsen moeten inzetten. Groepen vanaf 10 personen worden verzocht een privé tour te boeken.

Het is ook mogelijk de Friese Verhalen Tour exclusief te boeken voor eigen gezelschap. Voor privé tours wordt een vast bedrag afgesproken afhankelijk van de duur en de groepsgrote. De wandeling is dan ook op andere dagen mogelijk, in het weekend kunnen we echter niet de Statenzaal van binnen bekijken.

Liever een andere wandeling? Kijk dan eens bij onze andere  stadswandelingen. Heb je nog een vraag? Kijk bij veel gestelde vragen of stuur ons een bericht.

Aanmelden Friese Verhalen Tour: 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Aantal personen(verplicht) Max. 10
Met meer dan 10? Boek dan een privé tour en vul het aantal personen in het bericht.

Datum (verplicht)

Type Tour (verplicht)

Uw bericht