Friese Verhalen Tour

nl  gb  de

A Guide to Leeuwarden organiseert de Friese Verhalen Tour op elke vrijdagmiddag om 15:00 uur. Op deze stadswandeling leer je Leeuwarden kennen aan de hand van de mooiste Friese verhalen.

friesblondOnze enthousiaste gids vertelt op deze stadswandeling door Leeuwarden het verhaal van deze unieke regio met haar eigen taal en cultuur. We leren je een beetje Fries, gaan de Friese Statenzaal van binnen bekijken en leren hoe Oranjekoeken gemaakt worden.

Start: De Friese Verhalen Tour begint elke vrijdag om 15:00 uur op het Oldehoofsterkerkhof*, Dat is het plein voor de Oldehove (de scheve toren). De stadswandeling duurt ongeveer anderhalf uur en is alleen in het NEDERLANDS.

Prijs: De Friese Verhalen Tour is een Free tour. Aan het einde van de tour mag je zelf bepalen wat je de tour waard vindt, middels een vrijwillige bijdrage. Aanmelden is niet verplicht, maar kan d.m.v. onderstaand contactformulier in te vullen. Er is plaats voor maximaal 20 personen, dus wacht niet te lang, want vol is vol!

Het is ook mogelijk de Friese Verhalen Tour exclusief te boeken voor eigen gezelschap. Voor privetours wordt een vast bedrag afgesproken afhankelijk van de duur en de groepsgrote. De wandeling is dan ook op andere dagen mogelijk, in het weekend kunnen we echter niet de Statenzaal van binnen bekijken.

Liever een andere wandeling? Kijk dan eens bij onze andere  stadswandelingen. Heb je nog een vraag? Kijk bij veel gestelde vragen of stuur ons een bericht.

Aanmelden Friese Verhalen Tour: 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Aantal personen(verplicht)

Datum (verplicht)

Type Tour

Uw bericht

*Als het oldehoofsterkerkhof onbereikbaar is, door middel van evenementen op het plein, begint de stadswandeling bij de muurschildering van Maria Louise, op de zijkant van De Brasserie.