Leeuwarden Free Tour

nl  gb  de

Elke week organiseert A Guide to Leeuwarden verschillende Leeuwarden Free Tours, deze stadswandelingen zijn de leukste introductie tot de stad.

Wanneer: Elke dinsdag t/m zaterdag. Dinsdag, Woensdag en Donderdag begint de tour om 13:30, Zaterdag begint de tour om 12:00 en 14:00. Op Vrijdag mogen we de prachtige statenzaal bekijken en begint de tour om 15:00. Deze tour heeft daarom een andere naam: Friese Verhalen Tour.

Freetour3De lokale gidsen van A Guide to Leeuwarden kennen de verborgen plekken van de stad en vertellen graag over haar historie, maar weten ook de leukste winkels en mooiste Street Art te vinden. Natuurlijk weten ze ook waar je na de tour lekker kan eten of drinken.

Taal: De stadswandelingen duren ongeveer anderhalf uur en zijn in het Nederlands. Zaterdag om 12:00 uur zal er altijd een extra gids aanwezig zijn om ook een Engelstalige wandeling aan te bieden. Daarnaast is er 14:00 uur een extra gids om ook een Duitse tour aan te bieden.Start: Onze tours beginnen op het Oldehoofsterkerkhof, het grote plein bij de Oldehove (de scheve toren). Onze gidsen wachten bij de ingang van Obe. Dat is tegenover de muurschildering van Maria Louise. Bekijk onze video, download onze plattegrond of gebruik Google maps.

Aanmelden kan via het onderstaande formulier. Onze tours zitten soms ook vol, dus we raden je aan om je van te voren aan te melden om er zeker van te zijn dat je mee kunt lopen. Hierdoor kunnen wij evt ook een extra gids inzetten mocht dit nodig zijn. Groepen groter dan 10 personen worden verzocht een privé tour te boeken.

Kosten: Dit is een Free tour. Je hoeft dus niet van te voren te betalen, aan het einde van de tour betaal je wat je de tour waard vindt!. Hierdoor doen onze gidsen hun uiterste best om je te vermaken.

LeeuwardenFreeTour8

Andere dag/tijd? Het is ook mogelijk deze tours exclusief te boeken voor eigen gezelschap. De wandeling is dan ook op andere dagen en tijdstippen mogelijk. Voor privé groepen hanteren wij een vast uurtarief.

Heb je nog een vraag? Kijk bij veel gestelde vragen of stuur ons een bericht.

Aanmelden Leeuwarden Free Tour:

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Aantal personen (verplicht) Max. 10 - op zaterdag max. 8

Type Tour:

Datum:

Je bericht


LET OP: Krijgt u een foutmelding? Wij hebben een streng anti-spam systeem in ons aanmeldformulier. U kunt zich dan ook via info@aguidetoleeuwarden.nl of via whatsApp aanmelden op +31615314728

Op Tripadvisor leest u wat andere reizigers van onze tours vonden: