Writers Block Jam Tour (NL)

Datum/Tijd
Date(s) - 13/07/2019
11:00 - 16:00


: Work in progress! En daar kan (en wil) je bij zijn. Op zaterdag 13 en 14 juli vinden er speciale Writer’s Block Jam: Street Art Tours plaats op de 2e editie van het Writers Block – Mural Art Festival. Met de supergidsen van A Guide to Leeuwarden tour je langs de artists in de Klanderij.

Start: De openbare Writer’s Block Jam: Street Art Tour begint op zaterdag en zondag op elk heel uur van 11:00-16:00 vanaf de hoofdingang van de parkeergarage. De tour duurt ongeveer een uur, en je eindigt op het dak voor een goeie kop koffie. Wel even reserveren!

De Writer’s Block Jam: Street Art Tour is een Free tour. Je hoeft dus niet van te voren te betalen, wel kan je aan het einde de gids een vrijwillige bijdrage geven. Je bepaalt zelf wat je de tour waard vindt. Aanmelden  kan d.m.v. onderstaand contactformulier in te vullen.

Lukt het dit weekend niet? Dan kan je ook een keer meelopen op een Street Art Tour. We laten dan ook een aantal kunstwerken zien uit 2018 van het Writer’s Block – Mural Art Festival. De volgende openbare tour is op zondag 28 juli om 13:00 uur! Zo’n Street Art Tour kun je daarnaast ook boeken voor je eigen gezelschap! Leuk voor een uitje met je collega’s, familie, schoolklas of vrienden!

Aanmelden Writer’s Block Jam: Street Art Tour:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Aantal personen(verplicht) Max. 10

Datum & Tijdstip Tour (verplicht)

Uw bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.