Virtuele Tweede Wereldoorlog Tour met Henk

Virtuele Tweede Wereldoorlog Tour met Henk

Wanneer

03-05-2020    
10:00 - 11:00

Event Type

Ga zondag 3 mei om 10:00 uur met gids Henk mee op een Virtuele Tweede Wereldoorlog Tour. Op deze stadswandeling hoor je de meest bijzondere verhalen uit de 2e wereldoorlog. Wat is er met de joodse inwoners van Leeuwarden gebeurd. Waar zat de bezetter en welke bijzondere acties heeft het verzet uitgevoerd.
Het liefst hadden we deze tour natuurlijk echt met jullie gelopen. We hadden deze tour op elke zondag in april en mei 2020 gepland. Maar door het Coronavirus is dat helaas niet mogelijk. Virtueel kan dat gelukkig wel.
De stadswandeling zal live worden uitgezonden op een besloten Facebookgroep. Om mee te gaan heb je wel een Facebook account nodig. Tot de dag voor de rondleiding kun je onderaan op deze pagina een kaartje kopen en kun je virtueel ‘meelopen’. Na aanmelding krijg je een email met alle instructies.

Prijs: Deze virtuele rondleiding kost €3,99. Kijk je met meer personen of ben je gewoon heel lief, dan kun je ook meer betalen als je dat wilt. Hiermee steun je onze gidsen enorm in deze lastige tijd. Alle prijzen zijn incl. boekingskosten, administratiekosten en 21% btw. Let op: Per tour zijn er maximaal 50 tickets beschikbaar. Deze tickets zijn tot een dag voor de tour te bestellen.

Start: Zorg ervoor dat je om 10:00 uur lekker voor de computer of je telefoon zit. Henk staat dan in de stad klaar om je live een uur mee te nemen door Leeuwarden. Je kunt uiteraard ook gewoon vragen stellen zoals op onze andere wandelingen. Kun je er niet live bij zijn? Geen zorgen, de tour blijft nog 24 uur zichtbaar in de besloten Facebookgroep.

Aanmelden is heel simpel. Vul het onderstaande formulier in. Controleer goed je Facebook gebruikersnaam. Zonder deze naam kunnen we je niet toevoegen aan de rondleiding. Je krijgt naderhand een email met gegevens om je aan te melden voor een besloten groep op Facebook. Vul voor de zekerheid je telefoonnummer in zodat we je kunnen bellen, mocht er iets misgaan.

Op 2 mei hebben we deze tour ook gedaan en die waren binnen een paar dagen uitverkocht, dus wacht niet te lang met het kopen van je ticket.

Helaas is deze tour niet meer beschikbaar.
Kijk ook nog even bij de andere virtuele tours die we op dit moment aanbieden of de stadswandelingen die we normaal aanbieden.