Virtuele Friese Verhalen Tour met Zenon

Virtuele Friese Verhalen Tour met Zenon

Wanneer

24-05-2020    
10:00 - 11:00

Event Type

Op zondag 24 mei om 10:00 uur doet Zenon een Virtuele Friese Verhalen Tour. Onderweg vertelt Zenon de mooiste verhalen van de Friese Hoofdstad. Hij zal over de Friese Taal vertellen en je zelfs een klein beetje Fries leren! Ook komen er verhalen voorbij over de Elfstedentocht, Friese lekkernijen en beroemde Friezen.

De stadswandeling zal live worden uitgezonden op een besloten Facebookgroep. Om mee te gaan heb je wel een Facebook account nodig. Tot de dag voor de rondleiding kun je onderaan op deze pagina een kaartje kopen en kun je virtueel ‘meelopen’. Na aanmelding krijg je een email met alle instructies.

Prijs: Deze virtuele rondleiding kost €3,99. Kijk je met meer personen of ben je gewoon heel lief, dan kun je ook meer betalen als je dat wilt. Hiermee steun je onze gidsen enorm in deze lastige tijd. Alle prijzen zijn incl. boekingskosten, administratiekosten en 21% btw. Let op: Per tour zijn er maximaal 50 tickets beschikbaar. Deze tickets zijn tot een dag voor de tour te bestellen.

Start: Zorg ervoor dat je om 10:00 uur lekker voor de computer of je telefoon zit. Henk staat dan in de stad klaar om je live een uur mee te nemen door Leeuwarden. Je kunt uiteraard ook gewoon vragen stellen zoals op onze andere wandelingen. Kun je er niet live bij zijn? Geen zorgen, de tour blijft nog 24 uur zichtbaar in de besloten Facebookgroep.

Aanmelden is heel simpel. Vul het onderstaande formulier in. Controleer goed je Facebook gebruikersnaam. Zonder deze naam kunnen we je niet toevoegen aan de rondleiding. Vul voor de zekerheid je telefoonnummer in zodat we je kunnen bellen, mocht er iets misgaan. Heb je nog vragen? Kijken dan even op onze meest gestelde vragen pagina.

Helaas is deze tour niet meer beschikbaar.

Kijk ook nog even bij de andere virtuele tours die we op dit moment aanbieden of de stadswandelingen die we normaal aanbieden.