Street Art Tour

Datum/Tijd
Date(s) - 27/10/2019
13:00 - 13:30


De Leeuwarden Street Art Tour is het hele jaar te boeken voor je eigen gezelschap. Daarnaast organiseren wij in 2019 elke laatste zondag van de maand een openbare stadswandeling. Zondag 25 augustus om 13:00 uur is er weer een openbare Street Art Tour. We zullen dan ook de nieuwe kunstwerken in de Klanderij laten zien!

charlotte-street-art
Ga mee met de enthousiaste gids van A Guide to Leeuwarden en leer Leeuwarden kennen aan de hand van Street Art. Onder Street art vallen diverse illegaal en legaal aangebrachte kunstuitingen in de openbare ruimte. Denk daarbij aan stickers, posters, graffiti en muurschilderingen. Tijdens deze wandeling zullen we ook oude muurreclames laten zien.

Start: De openbare Street Art Tour begint op om 13:00 op het Oldehoofsterkerkhof. De stadswandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Deze stadswandeling is in het Nederlands.


De Street Art Tour is een Free tour. Je hoeft dus niet van te voren te betalen, wel kan je aan het einde de gids een vrijwillige bijdrage geven. Je bepaalt zelf wat je de tour waard vindt. Aanmelden  kan d.m.v. onderstaand contactformulier in te vullen.

De openbare Street Art Tours zitten regelmatig vol, dus meld je op tijd aan!

Aanmelden Street Art tour:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Aantal personen(verplicht) Max. 10
Met meer dan 10? Boek dan een privé tour en vul het aantal personen in het bericht. Op zaterdag geld een max. van 6 personen per aanmelding voor de tour van 12 uur.

Datum (verplicht)

Type Tour (verplicht)

Uw bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.