Leeuwarden Free Tour (NL)

Datum: 01-06-2020
Tijd: 13:30 - 15:00
Taal/ Sprache/ Language:
  • Nederlandse Tours


: De lokale gidsen van A Guide to Leeuwarden kennen de verborgen plekken van de stad en vertellen graag over haar historie, maar weten ook de leukste winkels en mooiste graffiti te vinden. Natuurlijk weten ze ook waar je na de tour lekker kan eten of drinken.

Op maandag 1 juni begint de tour om 13:30 uur. Doen we onze eerste tour weer nadat we verplicht moesten stoppen vanwege Corona. We zullen in kleine groepen van max 10 personen lopen zodat we 1,5 meter afstand van elkaar kunnen bewaren. Aanmelden is nu verplicht.

Verder is het net zoals anders. We vertellen je iets over de naam Leeuwarden, Mata Hari en ons koningshuis en bezoeken een oud theater! Deze tour is in het Nederlands. Op zaterdag om 12:00 uur is er een extra gids voor een Engelse tour en zaterdag om 14:00 uur is er ook een Duitse tour.

Start: Onze tours beginnen op het Oldehoofsterkerkhof, het grote plein bij de Oldehove (de scheve toren). Onze gidsen wachten bij de ingang van Obe. Dat is tegenover de muurschildering van Maria Louise, op de hoek van de Grote Kerkstraat/Heer Ivostraatje. Meld je hieronder aan voor de tour!

Aanmelden Leeuwarden Free Tour:

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Aantal personen (verplicht) Max. 8

Type Tour (verlplicht)

Datum (verplicht) in kalender aanklikken (helemaal rechts) / NIET zelf datum typen

Je Telefoonnummer:

Je bericht


Je ontvangt gelijk een automatische bevestiging. Lees meeer informatie over de tour op: www.aguidetoleeuwarden.nl/freetour-nl/