Leeuwarden Free Tour (NL)

Datum: 25-06-2022
Tijd: 14:00 - 15:30
Taal/ Sprache/ Language:
  • Nederlandse Tours


: De lokale gidsen van A Guide to Leeuwarden kennen de verborgen plekken van de stad en vertellen graag over haar historie, maar weten ook de leukste winkels en mooiste graffiti te vinden. Natuurlijk weten ze ook waar je na de tour lekker kan eten of drinken. Op Zaterdag  begint er ook een tour om 14:00  uur. We vertellen je dan iets over de naam Leeuwarden, beroemde personen zoals Mata Hari en laten je de mooiste street art zien! Deze tour is in het Nederlands. In juli en Augustus is er op dinsdag en donderdag ook een extra gids aanwezig voor een duitstalige tour.
Om 12:00 uur is er op zaterdag ook een tour. Hierbij is er ook een extra gids aanwezig om een Engelstalige tour aan te bieden. En zaterdag om 14:00 uur is er ook een extra gids voor een Duitstalige tour.

Start: Onze tours beginnen op het Oldehoofsterkerkhof, het grote plein bij de Oldehove (de scheve toren). Onze gidsen wachten bij de ingang van Obe. Dat is tegenover de streekproductenwinkel Ut Streekie. Wij hebben er ook een roze vlag en windbord staan met informatie over onze tours.  Meld je hieronder aan voor de tour!

LET OP: op 25 en 26 december en 1 januari zijn er geen tours
Je ontvangt gelijk een automatische bevestiging. Lees meer informatie over de tour op: www.aguidetoleeuwarden.nl/freetour/