Leeuwarden Free Tour (NL)

Datum/Tijd
Date(s) - 06/08/2019
13:30 - 15:00


: De lokale gidsen van A Guide to Leeuwarden kennen de verborgen plekken van de stad en vertellen graag over haar historie, maar weten ook de leukste winkels en mooiste graffiti te vinden. Natuurlijk weten ze ook waar je na de tour lekker kan eten of drinken. Op dinsdag, woensdag en donderdag begint de tour om 13:30 uur. We vertellen je dan iets over de naam Leeuwarden, Mata Hari en ons koningshuis en bezoeken een oud theater! Op dinsdag, woensdag en donderdag is deze tour enkel in het Nederlands. Op zaterdag om 12:00 uur is er een extra gids voor een Engelse tour.

Start: Onze tours beginnen op het Oldehoofsterkerkhof, het grote plein bij de Oldehove (de scheve toren). Onze gidsen wachten bij de ingang van Obe. Dat is tegenover de muurschildering van Maria Louise, op de hoek van de Grote Kerkstraat/Heer Ivostraatje. Meld je hieronder aan voor de tour!

Aanmelden Leeuwarden Free Tour: 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Aantal personen(verplicht) Max. 10
Met meer dan 10? Boek dan een privé tour en vul het aantal personen in het bericht. Op zaterdag geld een max. van 6 personen per aanmelding voor de tour van 12 uur.

Datum (verplicht)

Type Tour (verplicht)

Uw bericht

Je ontvangt gelijk een automatische bevestiging. Lees meeer informatie over de tour op: www.aguidetoleeuwarden.nl/freetour-nl/