Leeuwarden Draag Tour

Datum: 21-09-2019
Tijd: 15:00 - 16:30
Taal/ Sprache/ Language:
  • Nederlandse Tours


Een stadswandeling speciaal voor ouders die hun kinderen graag dragen. Loop met gids Talina mee door de straten van Leeuwarden, vind de mooiste plekjes en hoor de leukste verhalen over Leeuwarden, dragen en ouderschap door de eeuwen heen.
Wil je graag meelopen maar heb je geen drager of kun je wel wat hulp gebruiken? Draagconsulent Susanne Jongejan loopt ook gezellig mee en stelt haar doeken/dragers ter beschikking. Heb je hier één van nodig, laat het dan even weten.

De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en we wandelen in totaal ongeveer 2 kilometer. Tussendoor weet de gids plekjes te vinden waar je zittend de verhalen kunt beluisteren. Het is een Free Tour, wat inhoudt dat je achteraf zelf mag bepalen wat je de wandeling waard vond.

Start: Onze tours beginnen op het Oldehoofsterkerkhof, het grote plein bij de Oldehove (de scheve toren). Onze gidsen wachten bij de ingang van Obe. Dat is tegenover de muurschildering van Maria Louise, op de hoek van de Grote Kerkstraat/Heer Ivostraatje. Meld je hieronder aan voor de tour!

Aanmelden Leeuwarden Free Tour:

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Aantal personen (verplicht) Max. 8

Type Tour (verlplicht)

Datum (verplicht)

Je Telefoonnummer:

Je bericht