Culturele Free Tour (NL)

Datum/Tijd
Date(s) - 16/11/2019
14:00 - 15:30


: Elke zaterdag om 14:00 uur. Ontdek cultureel Leeuwarden! Wat is de link van beroemde kunstenaars als M.C. Escher en Rembrandt met Leeuwarden? Waarom was Leeuwarden in 2018 culturele Hoofdstad? We laten een paar mooie muurschilderingen zien en in het kader van de tentoonstelling in het Fries Museum (liefde in de gouden eeuw) komt ook het liefdesleven van Willem Frederik voorbij. En natuurlijk geven we je de beste tips mee voor wat je nog moet gaan zien!

Start: Onze tours beginnen op het Oldehoofsterkerkhof, het grote plein bij de Oldehove (de scheve toren). Onze gidsen wachten bij de ingang van Obe. Dat is tegenover de muurschildering van Maria Louise, op de hoek van de Grote Kerkstraat/Heer Ivostraatje. Meld je hieronder aan voor de tour!
Aanmelden Culturele Free Tour: 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Aantal personen(verplicht) Max. 10
Met meer dan 10? Boek dan een privé tour en vul het aantal personen in het bericht. Op zaterdag geld een max. van 6 personen per aanmelding voor de tour van 12 uur.

Datum (verplicht)

Type Tour (verplicht)

Uw bericht

U krijgt gelijk een automatische bevestiging via de mail. Meer informatie over de tour kunt u lezen op: https://www.aguidetoleeuwarden.nl/culturele-free-tour/