Culturele Hoofdstad Tour

nl  gb  de

A Guide to Leeuwarden organiseert elke zaterdag om 14:00 uur de Culturele Hoofdstad Tour. Deze stadswandeling begint op het Oldehoofsterkerkhof en vertelt het verhaal van Leeuwarden als Culturele Hoofdstad van Europa.

Op deze stadswandeling hoor je hoe Leeuwarden in 2018 Culturele hoofdstad van Europa is geworden. Wat is de link van M.C. Escher en Rembrandt met Leeuwarden? Wat is Mienskip, het Lân fan taal en wat heeft een fontein met culturele hoofdstad te maken? En natuurlijk geven we je de beste tips mee voor wat je nog moet gaan zien!

Start: De Culturele Hoofdstad Tour begint elke zaterdag om 14:00 uur op het Oldehoofsterkerkhof, het grote plein bij de Oldehove (de scheve toren). Onze gidsen wachten bij de ingang van Obe. Dat is tegenover de muurschildering van Maria Louise, op de hoek van de Grote Kerkstraat/Heer Ivostraatje.

Prijs: De Culturele Hoofdstad Tour is een Free tour. Aan het einde van de tour mag je zelf bepalen wat je de tour waard vindt, middels een vrijwillige bijdrage. Hierdoor doen onze gidsen hun uiterste best om je te vermaken en betaal je achteraf wat je de tour waard vindt! Aanmelden kan via het onderstaande formulier.

Het is ook mogelijk de Culturele Hoofdstad Tour exclusief te boeken voor eigen gezelschap. De wandeling is dan ook op andere dagen mogelijk.

Liever een andere wandeling? Kijk dan eens bij onze andere stadswandelingen. Heb je nog een vraag? Kijk bij veel gestelde vragen of stuur ons een bericht.

Aanmelden Culturele Hoofdstad Tour: 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Aantal personen(verplicht)

Datum (verplicht)

Type Tour (verplicht)

Uw bericht