Plattegrond van Leeuwarden

nl  gb  de  fr
Vind je weg door Leeuwarden met de plattegrond van A Guide to Leeuwarden. Samen met Spulvankeeskamp hebben we de afgelopen jaren een aantal kaarten van Leeuwarden gemaakt. Download ze hier en gebruik ze op je bezoek aan Leeuwarden.

Toeristen kaart van Leeuwarden 2016 (Nederlandstalig)
Plattegrond-Leeuwarden-2016-NL
nl Download onze plattegrond van Leeuwarden (opslaan als). Download ook de achterkant  (opslaan als) met informatie over Leeuwarden. U kunt de plattegrond op A3 of A4 printen en de informatie flyer op A3 of op 2 A4 pagina’s printen voor het beste gebruik.
Info-flyer-Leeuwarden-2016-NL

Waterkaart van Leeuwarden 2016 (Nederlandstalig)waterkaart
nl Download deze plattegrond van Leeuwarden (opslaan als). Op de achterkant staat een 11 verhalentocht. Op A4 te printen.

Toeristen kaart van Leeuwarden 2015 (Nederlandstalig)
Plattegrond-A-Guide-to-Leeuwarden-NL
nl Download onze plattegrond van Leeuwarden (opslaan als) inclusief Do-It-Yourself wandeling. U kunt de plattegrond op A3 of op A4 formaat uitprinten.

International Student Map of Leeuwarden 2017 (Engels)Int-student-map
gb Download deze plattegrond (opslaan als) en onze toegevoegde informatie flyer (Opslaan als). De plattegrond kan je op A4 en A3 printen. De flyer is op a4 pagina te printen.

Ontdek meer tips op onze website onder het kopje Leeuwarden. Bekijk ook ons aanbod van stadswandelingen om de stad met een van onze gidsen te ontdekken!