Elfstegentocht

De Elfstegentocht is op 23 augustus en 29 September 2016 georganiseerd in samenwerking met het Wijkpannel Binnenstad. Gidsen Dorus van Hooff en Henk Leutscher zijn van plan om dit vaker te gaan doen. Daarnaast kunt u deze wandeling ook boeken voor uw eigen gezelschap.

Het is ook mogelijk de Elfstegentocht exclusief te boeken voor eigen gezelschap. De wandeling is dan ook op andere dagen mogelijk, uitgezonderd van zondag. Liever een andere stadswandeling? Kijk dan eens bij onze andere stadswandelingen.

Voor vragen kan je altijd ons contactformulier invullen. Aanmelden is niet verplicht, maar kan d.m.v. onderstaand contactformulier in te vullen.

Aanmelden Elfstegentocht:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Aantal personen(verplicht)

Datum (verplicht)

Type Tour

Uw bericht


U krijgt binnen 2 dagen een reactie. Stuur een mail naar aguidetoleeuwarden [at] gmail.com als u nog niets heeft gehoord van ons

Op Tripadvisor leest u wat andere reizigers van onze tours vonden:

De stadswandeling begint normaal om 15:00 op het Oldehoofsterkerkhof naast de scheve toren Oldehove. Tijdens evenementen op het plein zal de tour aan de andere kant van het plein beginnen onder de muurtekening van Maria Louise op De Brasserie.