Leeuwarden Canal Cruise

nl  gb
De gidsen van A Guide to Leeuwarden varen in juli en augustus elke zaterdag om 14:00 mee op een Leeuwarden Canal Cruise. Bewonder Leeuwarden vanaf het water.
site-canalcruise6

In de zomermaanden organiseert FrieslandHolland een Leeuwarden Canal Cruise. Ga mee met een oude praam van Praamvaren Friesland en laat je door de grachten van Leeuwarden varen. Een enthousiaste gids van A Guide to Leeuwarden zal je onderweg de bezienswaardigheden aanwijzen en vertellen over de rijke geschiedenis van Leeuwarden. Vanaf het water zul je een hele andere stad zien.

De Leeuwarden Canal Cruise is elke zaterdag in juli en augustus om 14:00. De opstapplaats is tegen over de C&A (Nieuwestad 98). De rondvaart duur ongeveer een uur en wordt in het Nederlands en Engels gegeven als er buitenlandse gasten meevaren. De Leeuwarden Canal Cruise kost €10,- p.p. Tickets zijn vooraf online te bestellen of in de boot te koop bij de schipper. 

Het is ook mogelijk de Canal Cruise exclusief te boeken voor eigen gezelschap. De rondvaart is dan ook op andere dagen mogelijk. Neem daarvoor contact op met Praamvaren Friesland. Liever een stadswandeling? Kijk dan eens bij onze stadswandelingen.